Γκούρλιας και Παρδαλού οι νικητές στο Run Greece της Ρόδου

Γκούρλιας και Παρδαλού οι νικητές στο Run Greece της Ρόδου

Η Ρόδος φιλοξένησε για πρώτη φορά αγώνα της σειράς Run Greece, με νικητές τους Μάρκο Γκούρλια και Μαρία Παρδαλού.

Στην πόλη της Ρόδου έγινε ο 6ος αγώνας της σειράς Run Greece. Στο νησί των Ιπποτών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για πρώτη φορά αγώνας της σειράς και μπήκαν γερές βάσεις για τα χρόνια που έρχονται.

Ο Μάρκος Γκούρλιας, αθλητής του Δημήτρη Θεοδωρίδη, είχε την ευκαιρία να απολαύσει τη διαδρομή στο κάστρο της Ρόδου και να προσθέσει, μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του με 34.10.

Στις γυναίκες, η αθλήτρια από τη Ρόδο, Μαρία Παρδαλού, συνδύασε την επιστροφή της στις προπονήσεις με νίκη στη διοργάνωση με 39.33.

Στη Ρόδο βρέθηκε και η πρωταθλήτρια των 800μ. Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, που στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα χρονιά έτρεξε την απόσταση σε 19.11. Στους άνδρες, τον καλύτερο χρόνο πέτυχε ο Λιθουανός Σβάζουνας Αμπραζας με 17.43.

Οι μετέχοντες είχαν παράλληλα την ευκαιρία να ενισχύσουν με την παρουσία τους στο γεγονός την κοινωνική πρωτοβουλία της WIND, η οποία θα διαθέσει 2.500 ευρώ σε φιλανθρωπικό ίδρυμα παιδικής μέριμνας στο νησί.

Τους αγώνες Run Greece διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και μεγάλο χορηγό την Wind. Η επόμενη και τελευταία στάση της χρονιάς θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, στους δρόμους της Πάτρας.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα στα 10.000μ. και 5.000μ.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24