ΣΤΙΒΟΣ

Φουλ δράση για τον Φιλιππίδη τις επόμενες δυο εβδομάδες

Greece's Konstadinos Filippidis makes an attempt in the men's pole vault final during the European Athletics Indoor Championships in Belgrade, Serbia, Friday, March 3, 2017. (AP Photo/Marko Drobnjakovic)
Greece's Konstadinos Filippidis makes an attempt in the men's pole vault final during the European Athletics Indoor Championships in Belgrade, Serbia, Friday, March 3, 2017. (AP Photo/Marko Drobnjakovic) AP

Για τον βασικό κύκλο αγώνων του ετοιμάζεται ο Κώστας Φιλιππίδης, που αναχωρεί για τη Γερμανία, όπου θα ξεκινήσει διαδοχικούς αγώνες για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Για τον βασικό κύκλο αγώνων του ετοιμάζεται ο Κώστας Φιλιππίδης, που σήμερα (28/1) αναχωρεί για τη Γερμανία, όπου θα ξεκινήσει διαδοχικούς αγώνες για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ, θα κάνει την αρχή την Τετάρτη (29/1) στο Κότμπους και θα συνεχίσει στις 31/1 στο μίτινγκ της Καρλσρούης, που ανήκει στη σειρά Indoor Tour της WA.

Η αγωνιστική δράση για τον έμπειρο αθλητή θα συνεχιστεί σε δύο ακόμη διοργανώσεις της σειράς Indoor Tour, στις 4 Φεβρουαρίου στο Ντίσελντορφ και στις 8 Φεβρουαρίου στο Τορούν. Στο πρόγραμμα του Φιλιππίδη, ο οποίος θα ταξιδέψει μαζί με τον προπονητή του Δημήτρη Κυτέα, είναι ενταγμένο και το μίτινγκ ISTAF του Βερολίνου στις 14 Φεβρουαρίου.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 και "ασημένιος" το 2017 στο Ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου μέσα από την αγωνιστική δράση θα επιδιώξει να βρει τον ρυθμό του και να ανέβει στο επίπεδο που επιθυμεί και θα του δώσει τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Στο μίτινγκ του Κότμπους, θα συμμετάσχουν ορισμένοι από τους κορυφαίους του αγωνίσματος, αφού εκτός από τον Έλληνα άλτη θα είναι ακόμη παρόντες οι Σάμ Κέντρικς (ΗΠΑ), Πιορτ Λίσεκ (Πολωνία), Πάβελ Βογιεκόβσκι (Πολωνία) και Σον Μαρμπέρ (Καναδάς). Ο Φιλιππίδης πραγματοποίησε τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν στις 11 Ιανουαρίου, όπου ξεπέρασε τα 5,38 μέτρα.

AP Photo/Marko Drobnjakovic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ