ΣΤΙΒΟΣ

Φοβερή βολή και νέο ατομικό ρεκόρ για τη Σκαρβέλη

Φοβερή βολή και νέο ατομικό ρεκόρ για τη Σκαρβέλη

Η πρωταθλήτρια της σφαιροβολίας, Σταματία Σκαρβέλη, σε αγώνες στην Ιντιάνα έστειλε τη σφαίρα στα 17,77 μ. και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 16,37 μ. (16,76 μ. στον ανοιχτό). Δείτε το VIDEO.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις εμφανίσεις της για τη νέα σεζόν η Σταματία Σκαρβέλη. Η πρωταθλήτρια της σφαιροβολίας σε αγώνες στην Ιντιάνα έστειλε τη σφαίρα στα 17,77 μ. και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 16,37 μ. (16,76 μ. στον ανοιχτό).

Παράλληλα, η 22χρονη έδειξε πως είναι σε θέση να διεκδικήσει όχι μόνο τη συμμετοχή, αλλά και μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου (όριο 16,50 μ.). Η Σταρβέλη, η οποία σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί αποτελεί αυτή τη στιγμή το μέλλον της χώρας στο αγώνισμα.

Το καλοκαίρι, η αθλήτρια έφτασε έως τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας. Επόμενος αγώνας για την αθλήτρια είναι στις 6 Ιανουαρίου.

Η επίδοση της 22χρονης είναι καλύτερη από το πανελλήνιο ρεκόρ ανοιχτού στις Νέες (17,47 μ.), ένα από τα παλαιότερα ρεκόρ της κατηγορίας, το οποίο ανήκει στην Πόπη Ουζούνη από το 1995, τη χρονιά δηλαδή, που γεννήθηκε η Σκαρβέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ