ΣΤΙΒΟΣ

Eνόχληση της Κυριακοπούλου στο ντεμπούτο της, σταθερή εμφάνιση ο Φιλιππίδης

ΑΦΙΞΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Νικόλ Κυριακοπούλου αγωνίστηκε στο μίτινγκ του Ρουέν, ωστόσο δεν βρέθηκε στην κατάσταση που θα ήθελε. Δεν αγωνίστηκε ο Εμμανουήλ Καραλής, νέα σταθερή εμφάνιση από τον Κώστα Φιλιππίδη με 5,52 μ.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου αγωνίστηκε στο μίτινγκ του Ρουέν, ωστόσο δεν βρέθηκε στην κατάσταση που θα ήθελε. Η αθλήτρια ένιωθε ιδιαίτερα σφιχτή και αυτό δεν της επέτρεψε να κάνει τον αγώνα της όπως τον είχε προγραμματίσει - άλλαξε τη φόρα της και το κοντάρι- με αποτέλεσμα να κάνει τρία άκυρα στα 4,44 μ. ύψος στο οποίο μπήκε στον αγώνα της.

Η Κυριακοπούλου δεδομένο του ότι δεν έχει μπροστά της την πρόκληση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παρακάμψει το υπόλοιπο της χειμερινής σεζόν, προκειμένου να προετοιμαστεί δίχως πίεση και απρόοπτα για τους αγώνες της θερινής περιόδου εκεί όπου στοχεύει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Εξάλλου στο μίτινγκ της Νέας Υόρκης έτρεξε ο Ανδρέας Δημητράκης, ο οποίος ήταν πέμπτος στη σειρά του στο μίλι με 4.03.10.

Νέα σταθερή εμφάνιση από τον Φιλιππίδη με 5,52 μ.

Στο Τορούν της Πολωνίας βρέθηκαν δύο πρωταθλητές του επί κοντώ, ο Κώστας Φιλιππίδης και ο Εμμανουήλ Καραλής, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Copernicus Cup.

Ο Φιλιππίδης συνέχισε τις σταθερές εμφανίσεις του, αφού ξεπέρασε τα 5,52 μ. με τη δεύτερη προσπάθεια και κατέλαβε την πέμπτη θέση. Ο έμπειρος αθλητής πέρασε με την πρώτη το 5,32 μ. ύψος στο οποίο μπήκε στον αγώνα και μετά το 5,52 μ. έχασε οριακά την προσπάθεια στα 5,62 μέτρα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν κατάφερε να αγωνιστεί, καθώς σε ένα από τα δοκιμαστικά έπεσε στη βαλβίδα κι ένοιωσε μια μικρή ενόχληση στο πόδι του και δεν θέλησε να ρισκάρει τη συμμετοχή του. Ο Φιλιππίδης θα κάνει τον επόμενο αγώνα στο ISTAF του Βερολίνου στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ ο Καραλής έχει προγραμματίσει την επόμενη εμφάνιση του για την Τρίτη (11/2) στο Λοτζ.

Πηγή: segas.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ