Εξαιρετικός Φιλιππίδης και 5,75 μ. στο Μινσκ

Ο Κώστας Φιλιππίδης ολοκλήρωσε στο Μινσκ τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Ντόχα, καθώς κατέλαβε την τέταρτη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 5,75 μ. επίδοση που αποτελεί φετινό του ρεκόρ.

Ο Κώστας Φιλιππίδης ολοκλήρωσε χθες (10/9) στο Μινσκ με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Ντόχα.

Ο πρωτααθλητής μας αγωνίστηκε στο "The Match" ως μέλος της ευρωπαϊκής ομάδας στίβου και κατέλαβε την τέταρτη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 5,75 μ. επίδοση που αποτελεί φετινό του ρεκόρ, αφού βελτιώνει το 5,72 μέτρα.

O Φιλιππίδης ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,35 μ. συνέχισε με επιτυχημένο άλμα στα 5,55 μ., πέρασε με την δεύτερη τα 5,65 μ. και 5,75 μ και στη συνέχεια δοκίμασε δύο φορές ανεπιτυχώς στα 5,80 μ., πριν ολοκληρώσει τον αγώνα (με βάση τους κανονισμούς οι αθλητές είχαν δικαίωμα να κάνουν σε όλο τον αγώνα μέχρι οχτώ άλματα).

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα έδειξε πως είναι έτοιμος για το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς εκεί όπου θα διεκδικήσει ένα καλό πλασάρισμα. Νικητής στον αγώνα ήταν ο Αρμαντ Ντουπλάντις με 5,85 μ., ακολούθησε ο Πιοτρ Λίσεκ με 5,80 μ. και τρίτος ήταν ο Πάβελ Βογιεκόβσκι με 5,75 μέτρα.

AP Photo/Marko Drobnjakovic

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ