ΣΤΙΒΟΣ

Δουβαλίδης: Άλλη μια δυνατή κούρσα στο μίτινγκ του Λιεβέν

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI

Ο Κώστας Δουβαλίδης είναι από τους πρωταγωνιστές στα ψηλά εμπόδια τη φετινή χρονιά σε Ευρωπαικό επίπεδο κι δεν θα ήταν δυνατόν να απουσιάζει από το μίτινγκ του Λιεβέν, όπου θα συμμετάσχουν δυνατά ονόματα.

Ο Κώστας Δουβαλίδης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στα ψηλά εμπόδια τη φετινή χρονιά σε Ευρωπαικό επίπεδο κι έτσι δεν θα ήταν δυνατόν να απουσιάζει από το μίτινγκ του Λιεβέν (Τετάρτη, 19/2), όπου θα συμμετάσχουν δυνατά ονόματα του αγωνίσματος.

Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα διένυσε την απόσταση σε 7.59 στο μίτινγκ που έγινε στη Μετζ της Γαλλίας, ωστόσο ο ίδιος θεωρεί πως είναι έτοιμος να διορθώσει μικρά λαθάκια και να τρέξει ακόμη γρηγορότερα. Στην προσπάθεια του θα συμβάλει σημαντικά ο έντονος συναγωνισμός που θα έχουν τα 60 μ. εμπ. στη Λιεβέν.

Ανάμεσα στους 16 που θα πάρουν θέση εκκίνησης στον προκριματικό του αγωνίσματος είναι ο Ορλάντο Ορτέγκα με φετινό 7.55, αλλά και ο Πασκάλ Μαρτινότ Λαγκάρτ, που ήταν δεύτερος πίσω από τον Δουβαλίδη στο μίτινγκ του Μετζ. Ο Δουβαλίδης έχει μπροστά και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (28-29/2), όπου θα έχει την ευκαιρία να τρέξει μπροστά στο ελληνικό κοινό.

Το επί κοντώ των Ανδρών θα είναι ενδεχομένως το συναρπαστικότερο αγώνισμα του προγράμματος, αφού εκεί θα είναι ο Μόντο Ντουπλάντις, ο οποίος στις δύο προηγούμενες εμφανίσεις του πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ, με αποκορύφωμα το 6,18 μ. της Γλασκώβης, αλλά και ο Σαμ Κέντρικς, που επίσης έχει περάσει φέτος τα 6,00 μέτρα.

Πηγή: segas.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ