ΣΤΙΒΟΣ

Diamond League: Τέταρτη η Στεφανίδη, δεν τα κατάφερε η Κυριακοπούλου

ΑΦΙΞΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μακριά από τις καλές τους εμφανίσεις έμειναν η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου στο Diamond League του Ραμπάτ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου έμειναν μακριά από τις καλές τους εμφανίσεις στο Diamond League του Ραμπάτ με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός βάθρου.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο πήρε την τέταρτη θέση καθώς πέρασε με την πρώτη τα 4,57 και με τη δεύτερη τα 4,67 αλλά στη συνέχεια είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4,77 μέτρα. Όσο για τη Νικόλ Κυριακοπούλου είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4,57 μέτρα και δεν κατετάγη.

Νικήτρια του αγωνίσματος ήταν η Σάντι Μόρις με άλμα στα 4,82 μέτρα σημειώνοντας την καλύτερη φετινή της επίδοση ενώ πραγματοποίησε και ρεκόρ αγώνα βελτιώνοντας το 4,75 που είχε η Κατερίνα Στεφανίδη από το 2016.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ανζέλικα Σιντόροβα με άλμα στα 4,77 μέτρα και την τρίτη η Αμερικανίδα Κέιτι Νάγκεοτ με άλμα στα 4,67 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ