ΣΤΙΒΟΣ

Diamond League: Πέμπτη στο Όσλο η Παπαχρήστου

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2019 / 3η ΗΜΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2019 / 3η ΗΜΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την πέμπτη θέση στο Diamond League του Όσλο πήρε την Πέμπτη η Βούλα Παπαχρήστου, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να έχει καλύτερο άλμα στα 14 μέτρα και 34 εκατοστά.

Ένα άλμα στα 14 μέτρα και 34 εκατοστά ήταν η καλύτερη προσπάθεια της Βούλας Παπαχρήστου στο Όλσο, στο πλαίσιο του τουρνουά Diamond League, με την Ελληνίδα αθλήτρια να καταλαμβάνει την 5η θέση.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 στο Βερολίνο είχε ένα ακόμη άλμα πάνω από τα 14,00 μ., το πρώτο της, το οποίο μετρήθηκε στα 14,13 μ., ενώ δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε στα άλλα δύο έγκυρα άλματα της, τα οποία ήταν 13,57 μ. και 13,78 μ. και δεν αντιπροσωπεύουν τις δυνατότητες της.

Η Παπαχρήστου αναμένεται να είναι παρούσα στο σύνολο των αγώνων Diamond League, με απώτερο στόχο την πρόκριση στον τελικό.

Νικήτρια στον αγώνα ήταν η Κατρίν Ιμπαργκουέν με 14,79 μ., που είναι η κορυφαία επίδοση στον κόσμο και δεύτερη η Κετούρα Όρτζι με 14,53 μ., ενώ η τριάδα έκλεισε με την Σάνικα Ρίκετς, που "προσγειώθηκε" στα 14,41 μέτρα.

Η Παπαχρήστου με το άλμα στα 14,34 μ. πέτυχε επίδοση καλύτερη από το όριο συμμετοχής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το οποίο είναι 14,32 μέτρα ενώ βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ στο αγώνισμα, το οποίο ήταν 14,20 μ., από το διασυλλογικό πρωτάθλημα.

Σημειώνεται πως η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι, θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στο τριπλούν, στο Diamond League που θα γίνει στη Λωζάννη.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ