ΣΤΙΒΟΣ

Diamond League: Πέμπτη η Στεφανίδη στη Ρώμη

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ - ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ - ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου συμμετείχαν στο Diamond League της Ρώμης και με κατέλαβαν την πέμπτη και τη δέκατη θέση αντίστοιχα στο επί κοντώ.

Στο Diamond League της Ρώμης αγωνίστηκαν σήμερα (06/06) η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου. Οι δύο πρωταθλήτριες μας του επί κοντώ έμειναν σε χαμηλά ύψη αν και για τις δύο είναι ακόμα νωρίς αφού φέτος το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεπέρασε τα 4,66 μ. και στη συνέχεια προσπάθησε ωστόσο δεν ανέβηκε πάνω από 4,76 μ., επίδοση που θα αποτελούσε φετινό της ρεκόρ. Η Στεφανίδη, η οποία κατέλαβε την πέμπτη θέση, ξεκίνησε τον αγώνα της τα 4,56 μ., ύψος που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια, ενώ χρειάστηκε τρία άλματα στα 4,66 μέτρα.

Στα 4,56 μ. μπήκε στον αγώνα και η Νικόλ Κυριακοπούλου, ύψος που πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια. Η "χάλκινη" το χειμώνα στη διοργάνωση της Γλασκώβης, στη συνέχεια δεν μπόρεσε να υπερβεί το 4,66 μ. κι έτσι έμεινε στη δέκατη θέση.

Η Αντζέλικα Μπένγκτσον (Σουηδία) έκανε την έκπληξη και επικράτησε με 4,76 μ. και άφησε πίσω τις Μόρις και Πεινάδο να μοιραστούν την δεύτερη θέση με 4,66 μέτρα. Το ίδιο ύψος πέρασε και η Γιάρισλει Σίλβα, που όμως είχε καλύτερες προσπάθειες από τη Στεφανίδη κι έτσι έμεινε πέμπτη. Η πρώτη παρουσία της Τζεν Σουρ στην Ευρώπη συνοδεύτηκε από τρία άκυρα άλματα στα 4,56 μ., ύψος που ξεκίνησε τον αγώνα της. Η Αμερικανίδα έφτασε μόλις σήμερα το πρωί στη Ρώμη, καθώς είχε πρόβλημα με τα κοντάρια της.

Η Στεφανίδη θα κάνει τον επόμενο αγώνα της, την Τετάρτη στη Φιλοθέη και η Κυριακοπούλου μία ημέρα πριν, στο Τούρκου της Φινλανδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ