ΣΤΙΒΟΣ

Δεν πάει στο Παγκόσμιο ο Φιλιππίδης

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ EUROKINISSI SPORTS

Την απόφαση να μην πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου πήρε σήμερα (01/08) ο πρωταθλητής του επί κοντώ Κώστας Φιλιππίδης.

Τη λακούβα στο ΟΑΚΑ την πλήρωσε τελικά ακριβά ο Κώστα Φιλιππίδης αφού ο τραυματισμός του δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου το οποίο ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή (04/08) στο Λονδίνο.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία από τα αποτελέσματα της οποίας προέκυψε ότι δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι σε θέση αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η υγεία του αθλητή είναι το σημαντικότερο στην παρουσία φάση και αυτό που προέχει είναι η αποκατάσταση του προβλήματος ώστε να μπορέσει να επιστρέψει δυνατός. Ο Φιλιππίδης χειρουργήθηκε στις 19 Ιουνίου στο γόνατο, ύστερα από τραυματισμό στη διάρκεια της προπόνησης και παρά τις υπερποσπάθειες του ίδιου και του γιατρού της ομοσπονδίας Διονύση Χίσσα δεν κατάφερε να βρεθεί στην κατάσταση στην οποία θα του επέτρεπε να παραστεί στο κορυφαίο γεγονός της χρονιάς.

Ο Φιλιππίδης κατέθεσε την Δευτέρα αγωγή στη διοίκηση του ΟΑΚΑ, με αφορμή τον τραυματισμό, που έγινε στο κλειστό προπονητήριο στίβου εξαιτίας του κατεστραμμένου ελαστικού τάπητα.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ