ΣΤΙΒΟΣ

Απούσα η Στεφανίδη από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα

FILOTHEI WOMEN GALA 2018 (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
FILOTHEI WOMEN GALA 2018 (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι η μεγάλη απούσα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, αφού ύστερα από συνεννόηση που είχε με τον εθνικό προπονητή, επέλεξε να μην αγωνιστεί.

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι η μεγάλη απούσα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, αφού ύστερα από συνεννόηση που είχε με τον εθνικό προπονητή, Γιάννη Κουτσιώρα, επέλεξε να μην αγωνιστεί στο κορυφαίο εγχώριο γεγονός του καλοκαιριού.

Η Ελληνίδα είχε μια ενόχληση στο ισχίο στο Diamond League της Λοζάνης και αποφάσισε πως είναι προτιμότερο να συνεχίσει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και να μην κάνει στην παρούσα φάση αγώνα.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2017 στο Λονδίνο στους δύο τελευταίους της αγώνες επέστρεψε στις καλές επιδόσεις και έθεσε και πάλι τον εαυτό της υποψήφιο για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

"Θεωρήσαμε πως είναι προτιμότερο να συνεχίσω την προπόνηση μου και να μην επιβαρυνθώ με έναν ακόμη αγώνα. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών της Πάτρας", είπε η Στεφανίδη.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ