ΣΤΙΒΟΣ

Αποκλείστηκε η Πεσιρίδου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ EUROKINISSI SPORTS

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 60μ. με εμπόδια αφού στη σειρά της τερμάτισε στην πέμπτη θέση με 8.10. (VIDEO)

Η παρουσία της Ελισάβετ Πεσιρίδου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου ολοκληρώθηκε στα ημιτελικά των 60μ. με εμπόδια. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συμμετείχε στη δεύτερη ημιτελική σειρά η οποία ήταν σαφέστατα πιο γρήγορη από την πρώτη.

Η Πεσιρίδου τερμάτισε στην πέμπτη θέση με 8.10 χρόνος και συνολικά κατέλαβε την ένατη θέση. Μάλιστα, εάν έτρεχε στην πρώτη σειρά θα είχε πάρει εκείνη την πρόκριση αφού η τέταρτη, Σουσάνα Καλούρ από τη Σουηδία έκανε 8.12!Στη σειρά της Πεσιρίδου πρώτη τερμάτισε η Ρολέντερ (Γερμανία) με 7.89, δεύτερη η Ντούτκιεβιτζ (Γερμανία), 7.92, τρίτη η Φίσερ (Ολλανδία) με 7.96 και τέταρτη η Πέντερσεν (Νορβηγία) με 8.02.

"Ηταν μια γρήγορη κούρσα με πολύ καλές αθλήτριες. Ηξερα εξ αρχής πως το επίπεδο είναι υψηλό. Παρόλα αυτά νομίζω πως θα μπορούσα να βρεθώ στην τετράδα και να προκριθώ στον τελικό. Νομίζω πως έσφιξα μέσα στην κούρσα και παράλληλα αποσυντονίστηκα και από την αθλήτρια που έτρεχε δίπλα μου. Σε κάθε περίπτωση ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Κρατάμε τα καλά και συνεχίζουμε", είπε η Ελληνίδα.

Τα αποτελέσματα:

Αποκλείστηκε η Πεσιρίδου

Δείτε την κούρσα της Πεσιρίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ