ΣΤΙΒΟΣ

Ανακοίνωση ΣΕΓΑΣ για την αποστολή του Ευρωπαϊκού ομάδων

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI SPORTS

Ο ΣΕΓΑΣ απάντησε στα δημοσιεύματα σχετικά με τις κλήσεις αθλητών στην αποστολή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων στη Γαλλία.

Ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στα δημοσιεύματα που επέκριναν την ομοσπονδία για τη συγκρότηση της αποστολής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Λιλ.

Η ανακοίνωση

"Η επιλογή των αθλητών και αθλητριών γίνεται με εισήγηση του εθνικού προπονητή, που είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για τη συγκρότησης της ομάδας αυτής, με γνώμονα τη σταθερότητα στις επιδόσεις, την εμπειρία και την δυνατότητα των αθλητών για μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών.

Οι διοργανώσεις, οι οποίες λαμβάνονται υπόψιν είναι μια σειρά από αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αναφέρονται στην ανακοίνωση του Απριλίου με τίτλο "Η διαδικασία επιλογής και οι προϋποθέσεις για τη συγκρότηση της ομάδας για το Λιλ" (δείτε εδώ).

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αποτελεί έναν από τους αγώνες κριτήρια, ίσως το σημαντικότερο, ωστόσο δεν αποτελεί αγώνα πρόκρισης.

Ο ΣΕΓΑΣ έχει ενημερώσει αναλυτικά και έγκαιρα όλους τους ενδιαφερόμενους και αποτελεί τον εγγυητή της διαφάνειας και της δικαιοσύνης, στην αξιοκρατική αντιμετώπιση προσπαθειών αθλητών, αθλητριών και προπονητών".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ