ΣΤΙΒΟΣ

Αναγνωστοπούλου: "Αν αγωνιστώ στο Πανελλήνιο θα νιώσω πως δεν πήγε χαμένη η σεζόν"

Αναγνωστοπούλου: "Αν αγωνιστώ στο Πανελλήνιο θα νιώσω πως δεν πήγε χαμένη η σεζόν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, όπως και αρκετοί ακόμη αθλητές και αθλήτριες, μέλη της προολυμπιακής ομάδας.

Η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας πέρασε την περίοδο της καραντίνας στην Αθήνα και κατάφερε με όσα μέσα διέθετε να διατηρήσει την προπονητική της κατάσταση σε ικανοποιητικά επίπεδα.

"Είχα μία μπάρα και κάποια κιλά στο σπίτι κι έτσι κατάφερα να διατηρήσω τη δύναμη μου. Παράλληλα έκανα αλτικά στο δρόμο, σκάλες, ενώ είχα την ευκαιρία να κάνω και λίγο τεχνική με τον δίσκο σε έναν ανοιχτό χώρο που βρήκα. Ο στόχος ήταν εξ αρχής να διατηρούμαι σε μια κατάσταση. Ελειψε λίγο το τρέξιμο, ενώ έκανα προσπάθεια να διατηρήσω τα κιλά μου στα επιθυμητά επίπεδα", είπε αρχικά η Αναγνωστοπούλου, που λίγο πριν την έναρξη της περιπέτειας με την πανδημία του ιού covid-19 είχε βρεθεί για προετοιμασία στη Ν. Αφρική με τον προπονητή της Χρήστο Παπαδόπουλο.

"Είναι αλήθεια πως η χρονιά είχε ξεκινήσει πολύ καλά για εμένα. Έκανα μια νέα αρχή με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, έκανα μια καλή προετοιμασία, αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα, αφού όλες οι μεγάλες διοργανώσεις αναβλήθηκαν. Ευτυχώς πρόλαβα να κάνω έναν αγώνα στη Ν. Αφρική που πήγε πολύ, καθώς έστειλα το δίσκο στα 59,71 μ. στις 25 Φεβρουαρίου", συμπλήρωσε η κορυφαία Ελληνίδα δισκοβόλος της νέας γενιάς.

Η Αναγνωστοπούλου θα θέσει νέους στόχους που θα αφορούν στους αγώνες που θα γίνουν - αν οι συνθήκες το επιτρέψουν - στη διάρκεια της θερινής σεζόν. "Όλο αυτό το διάστημα δεν έχω πέσει ψυχολογικά. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω ποιος θα είναι ο στόχος, για που προετοιμάζομαι. Με ενδιαφέρει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, καθώς νιώθω πως αν συμμετάσχω εκεί δεν θα πάει χαμένη η χρονιά. Σίγουρα θα αγωνιστώ και σε άλλες διοργανώσεις εντός των συνόρων".

Η 29χρονη αθλήτρια στις 24 Μαρτίου όταν και "πάγωσαν" οι κατατάξεις της WA για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρισκόταν στην 30η της παγκόσμιας κατάταξης, θέση που της δίνει πρόκριση για τη διοργάνωση του Τόκιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ