Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία αθλητών των Special Olympics ο Βασιλειάδης

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είχε στην διάρκεια της Πέμπτης συνάντηση με αντιπροσωπεία των πρωταθλητών των Special Olympics στους οποίους τόνισε ότι θα είναι δίπλα τους.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, δέχτηκε σήμερα αντιπροσωπεία των πρωταθλητών των Special Olympics, που  συμμετείχαν στους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες της Αυστρίας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι πρωταθλητές του Snowshoeing (Χιονοβατήδες) Ζαχαρούλα – Μαρία Ζαννιά, Μαρία Λαμπίρη, Χρήστος Θηβαίος και Λάμπρος Κόντος, οι προπονητές τους Μιχάλης Τόλιας και Έφη Παπαχαραλάμπους, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο των Special Olympics Hellas, Πρέσβη ε.τ. Διονύσιο Κοδέλλα και μέλη του ΔΣ.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού δεσμεύτηκε να παρέχει κάθε βοήθεια στο πλαίσιο του εφικτού στα Special Olympics και απευθυνόμενος στον κ. Κοδέλλα ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πρόεδρε από την πρώτη στιγμή με κέρδισες. Πέρα από τις ευαισθησίες που έχει ο κάθε άνθρωπος, τα βιώματα του, τις ιδέες του, το πώς αντιλαμβάνεται  τον κόσμο και την κοινωνία, πολλές φορές εμπνέουν και οι ίδιοι οι άνθρωποι. Αυτό που μας στενοχωρεί είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε όλα όσα θα θέλαμε, για να διορθώσουμε τις ανεπαρκείς κρατικές δομές. Μαζί όμως  θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

 

Ο κ. Κοδέλλας από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κ. Βασιλειάδη για τη στήριξη και σημείωσε:

«Εγώ λέω πάντα ότι αν δεν πιστεύεις, κάτι δεν σου βγαίνει. Έχουμε τα συγκεκριμένα αποτελέσματα γιατί έχουμε πιστέψει όλοι το στόχο» και πρόσθεσε απευθυνόμενος στον Υφυπουργό: «Η θερμότητα της υποδοχής σου μας κέρδισε και σε κάνει για εμάς ξεχωριστό. Πέρα από την ευγνωμοσύνη μας έχεις και την αγάπη μας».

Οι αθλητές των Special Olympics δώρισαν στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού τρία μετάλλια από τους αγώνες της Αυστρίας.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24