SPECIAL OLYMPICS

Μετάλλιο και στο ποδόσφαιρο!

Μετάλλιο και στο ποδόσφαιρο!

Με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, η γυναικεία ομάδα του ποδοσφαίρου χάρισε ακόμα μια διάκριση στη χώρα μας, στα Special Olympics. (videos)

Σε μια πολύ συγκινητική τελετή, στο γήπεδο του σόφτμπολ, οι Ελληνίδες ανέβηκαν στο βάθρο και κρέμασαν στο στήθος τους τα μετάλλια που κατέκτησαν με πολλή προσπάθεια και εξαιρετικές εμφανίσεις στη μεγάλη διοργάνωση της Αθήνας.


Η ομάδα μας αποθεώθηκε από τους θεατές που παρακολούθησαν τις απονομές και πολύς κόσμος έσπευσε να φωτογραφηθεί τόσο με τις αθλήτριες, όσο και με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Φώτη Δρούγκα, ο οποίος τις οδήγησε σε αυτήν τη μεγάλη επιτυχία.

Δείτε τα βίντεο από την απονομή στην Εθνική μας ομάδα:

"Θέλουμε και άλλες επιτυχίες"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, Φώτης Δρούγκας, και η αρχηγός Βάσω Κούτσικου, μίλησαν στο Sport24.gr για το μετάλλιο της Ελλάδας και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στα Special Olympics.

Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες στα Special Olympics ολοκληρώθηκαν με μια μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των γυναικών.

Ο προπονητής της Εθνικής, Φώτης Δρούγκας, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη διοργάνωση και ευχήθηκε αυτό το μετάλλιο να είναι η αρχή για περισσότερες επιτυχίες.

" Ήταν μια άρτια διοργάνωση και φάνηκε από την ανταπόκριση του κόσμου", είπε αρχικά και συνέχισε: " Ευελπιστώ ότι βάλαμε τα θεμέλια για να έρθουν και άλλες επιτυχίες" .

Όσο για το τι θα ήθελε να ευχηθεί σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες των Special Olympics: " Να έχουν πάντα υγεία, να είναι χαρούμενοι και όσο το δυνατόν πιο κοντά στον αθλητισμό".

"Βάλαμε τα δυνατά μας"

Από την πλευρά των αθλητριών, η αρχηγός της Εθνικής, Βάσω Κούτσικου, εξέφρασε τη χαρά της για το μετάλλιο που κέρδισε με την ομάδα της: " Μου άρεσαν πάρα πολύ οι αγώνες. Πέρασα πολύ ωραία. Βάλαμε τα δυνατά μας και ευχαριστούμε τον κύριο Φώτη και την κυρία Ζωή (σ.σ. Οι προπονητές) που ήταν δίπλα μας στα εύκολα και στα δύσκολα. Είμαι πολύ χαρούμενη για το μετάλλιο και τη δεύτερη θέση που πήραμε" .

TAGS SPECIAL OLYMPICS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ