Υποψήφιοι για "όσκαρ" οι Γούνας και Βλαχόπουλος

Σε ψηφοφορία που διεξήχθη τόσο ο Αλέξανδρος Γούνας όσο και ο Άγγελος Βλαχόπουλος ψηφίστηκαν ως καλύτεροι παίκτες, αλλά και ως καλύτεροι ξένοι του ιταλικού πρωταθλήματος.

Τόσο ο Αλέξανδρος Γούνας όσο και ο Άγγελος Βλαχόπουλος πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις με τα σκουφάκια της Σαβόνα και της Ποζίλιπο αντίστοιχα και η εικόνα τους δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους του πόλο.

Η ιστοσελίδα "Waterpolopeople" ζήτησε από προπονητές συλλόγων του ιταλικού πρωταθλήματος, αλλά και από δημοσιογράφους που ασχολούνται με αυτό να ψηφίσουν τους αθλητές που ξεχώρισαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Τόσο ο Αλέξανδρος Γούνας όσο και ο Άγγελος Βλαχόπουλος πήραν ψήφους τόσο για την κατηγορία του καλύτερου παίκτη της σεζόν όσο και για εκείνη του καλύτερου ξένου. Μάλιστα, ο πρώτος πήρε και τις περισσότερες ψήφους στην κατηγορία του καλύτερου ξένου παίκτη (6).

Οι εμφανίσεις που έκαναν αμφότεροι φέτος αναμένεται να τους ανοίξουν φέτος το καλοκαίρι ακόμα καλύτερες "πόρτες" εκτός συνόρων πηγαίνοντας σε ομάδες με πιο πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24