ΠΟΛΟ

World League Γυναικών: Εκτός έδρας ήττα από την Ισπανία για την Εθνική

WORLD LEAGUE ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
WORLD LEAGUE ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών δεν τα κατάφερε ούτε στο δεύτερο αγώνα της για τα προκριματικά του World League γυναικών, γνωρίζοντας την ήττα με 16-12 από την Ισπανία.

Τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών, στα προκριματικά της World League, καθώς μετά την εντός έδρας ήττα από την Ουγγαρία έχασε και από την Ισπανία εκτός έδρας με 16-12.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και για τις δύο ομάδες, με το σκορ να εναλλάσεται και την Ισπανία να διατηρεί ισχνό προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο (11-9).

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, δεν επιτεύχθηκαν πολλά τέρματα, όμως τα κορίτσια του Μίγκελ Όκα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, με το τελικό σκορ να λήγει 16-12. Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Ταράγκο, ενώ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεχώρισε η Αβραμίδου με 3 τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 6-5, 3-1, 2-2

Ισπανία (Μίγκελ Όκα): Έστερ, Μπαχ, Έσπαρ Α. 1, Ορτίθ 3, Ταράγκο 5, Γκονζάλεζ 2, Έσπαρ Κ., Πένια 1, Φόρκα 1, Αθνάρ, Γκαρσία 1, Λέιτον 2, Σάντσεζ

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χ., Τσουκαλά 2, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ. 1, Αβραμίδου 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Μπενέκου, Κώτσια, Νίνου Ειρ. 2, Πλευρίτου Ελ. 2, Ξενάκη 1, Σταματοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

World League Γυναικών: Ήττα με 9-5 από την Ουγγαρία για Εθνική
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ