ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη πόλο ανδρών: Στον ΝΟΒ ο Λόζινα

Βουλιαγμένη πόλο ανδρών: Στον ΝΟΒ ο Λόζινα

Η ανδρική ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης ανακοίνωσε την απόκτηση του Κροάτη διεθνή φουνταριστού, Λούκα Λόζινα.

Μία σπουδαία κίνηση ολοκλήρωσε η ανδρική ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης. Ο ΝΟΒ απέκτησε τον 25χρονο διεθνή Κροάτη φουνταριστό, Λούκα Λόζινα, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Κόλιανιν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η πρώτη μεταγραφή για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Β. είναι γεγονός. Το σκουφάκι του Ν.Ο.Β θα φορέσει την επόμενη σεζόν ο Κροάτης αριστερόχειρας φουνταριστός, Λούκα Λόζινα, ο οποίος «έχτισε» το όνομά του στη Γιούγκ Ντουμπρόβνικ.

Ο Λούκα Λόζινα είναι διεθνής με την Εθνική ανδρών της Κροατίας και έχει γεννηθεί το 1995. Έχει ύψος 2μ. Τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε βασικό μέλος της Γιούγκ, ενώ συμμετείχε επίσης σε τελικές φάσεις του Champions League.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Βουλιαγμένης, ο Λούκα Λόζινα, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στην Ελλάδα και θα παίξω για μια τόσο καλή ομάδα όπως είναι ο Ν.Ο.Β. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν και τις καινούργιες προκλήσεις που έρχονται. Ευελπιστώ να έρθουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ