ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη - Ορτίτζια 6-9: Πικρός αποκλεισμός για τους "μπέμπηδες"

EURO CUP / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΡΤΙΤΖΙΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EURO CUP / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΡΤΙΤΖΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μοναδική ευκαιρία να περάσει στους "4" του Euro Cup υδατοσφαίρισης έχασε η Βουλιαγμένη, η οποία γνώρισε την ήττα με 9-6 από την Ορτίτζια στο Λαιμό.

Μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στους "4" του Euro Cup πόλο ανδρών έχασε η Βουλιαγμένη, η οποία γνώρισε την ήττα με 9-6 από την Ορτίτζια στο Λαιμό, στον δεύτερο προημιτελικό και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το υπέρ της 8-7 στην Ιταλία.

Ο ΝΟΒ πλήρωσε το κακό ποσοστό του στον παίκτη παραπάνω, μετρώντας 3 γκολ σε 15 προσπάθειες. Αν και αμυντικά η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν δεν τα πήγε άσχημα, οι Ιταλοί αξιοποίησαν τις αποβολές που κέρδισαν (8/12 στον παίκτη παραπάνω) και κατάφεραν από τη δεύτερη περίοδο και μετά να πάρουν προβάδισμα, φτάνοντας στο υπέρ τους 7-4 στις αρχές του τελευταίου οκταλέπτου.

Δύο γκολ του Δημήτρη Τίγκα έφεραν τη διαφορά στο γκολ, όμως ο Στέφανο Ναπολιτάνο εκμεταλλεύθηκε την αποβολή του Καπετανάκη και σκόραρε από κοντά, για να "σφραγίσει" την πρόκριση της Ορτίτζια ο Σέρβος, Μπόρις Βαπένσκι με το τρίτο του προσωπικό γκολ 1'10'' πριν τη λήξη.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 1-2, 2-3

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Χρβόγε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 2, Τσαταλιός, Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 3, Σολανάκης, Δ. Κουρούβανης.

ΟΡΤΙΤΖΙΑ (Στέφανο Πικάρντο): Καρούζο, Κάσια, Αμπέλα, Γέλατσα 1, Ντι Λουτσιάνο, Φάρμερ 2, Τζιάκοπο, Εσπανιόλ 1, Ροτόντο 1, Βαπένσκι 3, Σούσακ, Ναπολιτάνο 1, Πελεγκρίνο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ