ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 5-9, σε πέμπτο τελικό θα κριθεί ο τίτλος

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός με εξαιρετική άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση επικράτησε με 9-5 επί της Βουλιαγμένης στο Λαιμό, έκανε το 2-2 στη σειρά και ο τίτλος στην Α1 πόλο των γυναικών θα κριθεί σε πέμπτο τελικό.

Σε πέμπτο τελικό την ερχόμενη Πέμπτη (16/) θα κριθεί ο τίτλος στην Α1 πόλο των γυναικών. Ο Ολυμπιακός με εξαιρετική άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση επικράτησε με 9-5 επί της Βουλιαγμένης στο Λαιμό και έκανε το 2-2 στη σειρά.

Στο πρώτο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν νευρικές και οι άμυνες για μία ακόμα φορά κυριάρχησαν. Το μοναδικό τέρμα της πρώτης περιόδου μπήκε από την Ελληνιάδη λίγο πριν το τέλος της με τη Βουλιαγμένη να προηγείται με 1-0.

Το δεύτερο οκτάλεπτο ανήκε εξ ολοκλήρου στον Ολυμπιακό, ο οποίος ήταν εξαιρετικός. Μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η Νικόλ Ελευθεριάδου (φωτο) η οποία πέτυχε με ατομική ενέργεια το 1-1, στη συνέχεια η Μυριοκεφαλιτάκη πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα από θέση φουνταριστής, ενώ στη συνέχεια και πάλι η Ελευθεριάδου κέρδισε το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ η Αβραμίδου για να γίνει το 1-3. Το επιθετικό κρεσέντο του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε με τη Μαργαρίτα Πλευρίτου να κάνει το 1-4.

Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκες διαχειρίστηκαν το παιχνίδι εξαιρετικά παίζοντας και με το χρόνο. Η Ελληνιάδη μείωσε προσωρινά σε 2-4, αλλά ο Ολυμπιακός με τέρματα των Μπάκλινγκ και Ελευθερίας Πλευρίτου ξέφυγε με τέσσερα τέρματα (2-6) πριν η Χαραλαμπίδη μειώσει στο τελικό 3-6 της τρίτης περιόδου.

Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και με εντυπωσιακό πλουραλισμό στην επίθεση έφτασαν εύκολα στη νίκη με 9-5.

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 5-9

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 0-4, 2-2, 2-3

Βουλιαγμένη (Α. Καμμένου): Ελληνιάδη 2, Χαραλαμπίδη, Ράνεϊ 2

Ολυμπιακός (Χ. Παυλίδης): Ελευθεριάδου, Μυριοκεφαλιτάκη, Αβραμίδου 2, Μ. Πλευρίτου, Μπάκλινγκ 3, Ε. Πλευρίτου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ