ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός 5-6

Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός 5-6
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για 15η φορά το Κύπελλο στο Final Four της Λαμίας σε έναν επεισοδιακό τελικό με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη.

Μετά από... αποχή ενός χρόνου από τα τρόπαια, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο στο Final Four της Λαμίας. Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 6-5 της περσινής νταμπλούχου, Βουλιαγμένης σε έναν επεισοδιακό τελικό.

Δεκαπέντε Κύπελλα για τον Ολυμπιακό πλέον με συμμετοχή στα δέκα από αυτά για τον κορυφαίο τερματοφύλακα του τουρνουά, Νίκο Δεληγιάννη. Δέκα τίτλους έχει και ο Τάσος Σχίζας, τους εννιά με τους "ερυθρόλευκους".

Ο πολυτιμότερος παίκτης του Final Four, Γιάννης Φουντούλης πέτυχε ουσιαστικά το γκολ της νίκης δύο λεπτά και 22 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε. Ο Χιώτης εκτέλεσε πέναλτι που είχε κερδίσει ο Κώστας Μουρίκης.

Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός 5-6
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Φουντούλης

Μέχρι εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός ακολουθούσε τη Βουλιαγμένη σε ένα κλειστό παιχνίδι με δυνατές άμυνες. Στο ξεκίνημα του τέταρτου οκταλέπτου ο Χριστόδουλος Κολόμβος ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό μετά από πάσα του Μπλάι Μάλιαρακ σε μια από τις λίγες καλές στιγμές του Ισπανού αριστερόχειρα, τον οποίο εξουδετέρωσε ο Χρήστος Αφρουδάκης.

Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός 5-6
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Αφρουδάκης

Με τρία προσωπικά γκολ ο ηγέτης της Βουλιαγμένης οδηγούσε την ομάδα του στη νίκη. Με το σκορ να βρίσκεται στο 5-5 ο Γιώργος Ντόσκας πέτυχε το γκολ, το οποίο δεν μέτρησε και ο Ολυμπιακός έπρεπε να περιμένει την εκτέλεση πέναλτι του Φουντούλη.

Στα τελευταία δύο λεπτά άναψαν τα αίματα με τους διαιτητές Σταυρίδη και Σταυρόπουλο να χρεώνουν με επιθετικό φάουλ τον Μάνθο Βουλγαράκη. Ο Τεό Λοράντος ξέσπασε εναντίον των διαιτητών και στην εκπνοή ο Αρτίν Ελμισιάν βγήκε τετ α τετ με τον Δεληγιάννη. Μπήκε γκολ; Σύμφωνα με τους διαιτητές η μπάλα δεν πέρασε τη νοητή γραμμή και το σουτ ήταν εκπρόθεσμο.

Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός 5-6
INTIME SPORTS

Πανηγυρισμοί στον Ολυμπιακό

Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος για τον Θοδωρή Βλάχο ως πρώτου προπονητή στον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στη μέση των τελικών των πλέι οφ. Η σειρά θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη (22/5) στο "Παπαστράτειο" με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1 και τον Ολυμπιακό να έχει επανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 2-2, 0-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Τ.Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Χατζηδάκης, Κομάντινα, Ελμισιάν, Βελώνιας, Αφρουδάκης 3, Καρούντζος, Βλαχόπουλος, Γούνας 1, Τίγκας, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος, Μαυρωτάς, Μασμανίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ.Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Μάζης, Καπότσης, Φουντούλης 3, Ποντικέας, Μπλάνης, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Μάγιαρακ 1, Σχίζας 1, Φλώρος.

Οι νικητές

ΟΜΑΔΕΣ ΚΥΠΕΛΛΑ ΤΕΛΙΚΟΙ
Ολυμπιακός 15 21
Εθνικός 12 13
Γλυφάδα 3 7
Βουλιαγμένη 3 12
ΝΟ Πατρών 1 7
Χίος 1 2
Πανιώνιος 0 5
Άρης 0 2
Χανιά 0 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ