ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη και Παναθηναϊκός πήραν τα ντέρμπι

Βουλιαγμένη και Παναθηναϊκός πήραν τα ντέρμπι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τις νίκες της 13ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο των ανδρών πήραν η Βουλιαγμένη και ο Παναθηναϊκός κόντρα σε Εθνικό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα - σοκ της περασμένης εβδομάδας από τον Υδραϊκό και επικράτησε του ΠΑΟΚ,ευκολότερα απ' ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, με 14-12, στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής που έγινε στο Ιλίσιο κολυμβητήριο.

Οι πράσινοι ανέβηκαν έτσι στην 3η θέση της βαθμολογίας, καθώς εκμεταλλεύτηκαν και την ήττα του Εθνικού από τον ΝΟ Βουλιαγμένης και φιλοδοξούν για καλύτερη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός πήρε κεφάλι από το δεύτερο οκτάλεπτο και έφτασε να προηγέίται και με 13-9, εξασφαλίζοντας από το τέλος του τρίτου οκτάλεπτου τη νίκη.

Πάντως, δεν έλειψαν και τα επεισόδια στο Ιλίσιο καθώς, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: " Στο 1.48 πριν από τη λήξη της β’ περιόδου διακόπηκε το παιχνίδι για λίγα λεπτά λόγω ρίψεως μπουκαλιού από εξέδρα που βρισκόταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προς στον πάγκο ΠΑΟΚ. Αναγκαστήκαμε να στείλουμε τους πάγκους απέναντι. Στο 4.34 πριν από τη λήξη του γ’ οκτάλεπτου απεβλήθηε ο έφορος του ΠΑΟΚ Πετρίδης με κόκκινη κάρτα, για έντονη διαμαρτυρία. Θα ακολουθήσει έκθεση αλυτάρχη"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ 14-12

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 5-3, 5-3, 1-3.

Παναθηναϊκός: Καπετανάκης 1, Βιτέλας 3, Πρίμορατς 1, Κόνγουεϊ 1, Γ. Αφρουδάκης 4, Δερμιτζάκης 2, Τοράκης 2

ΠΑΟΚ: Μιτελούδης 3, Κουτσιαλής 4, Κόχειλας 1, Σολανάκης 4

Ρεσιτάλ άμυνας από τη Βουλιαγμένη

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης συνέχισε το νικηφόρο σερί του και εδραιώθηκε στην προνομιούχο 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, και με σημαντική διαφορά πλέον από τους διώκτες του (έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο), καθώς επικράτησε στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής, με το εκπληκτικό ποδοσφαιρικό σκορ 5-1, του Εθνικού στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Με πολύ σφιχτή άμυνα και τον Τσαλκάνη σε καλή μέρα, αλλά και με τους παίκτες του Εθνικού απίστευτα άστοχους, οι "μπέμπηδες" του ΝΟΒ έλεγξαν από την αρχή τον ρυθμό του αγώνα και παράλληλα βρήκαν τις λύσεις επιθετικά, πήραν το προβάδισμα και έφτασαν στη σπουδαία νίκη.

Βουλιαγμένη - Εθνικός 5-1

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 0-0, 2-0, 0-0.

Βουλιαγμένη: Παπαδόγκωνας 2, Αφρουδάκης 1, Δελαγραμμάτικας 1, Καπότσης 1.

Εθνικός: Μπεριστιάνος 1

Ακόμα μία νίκη για τον Ολυμπιακό

Προελαύνει επί ελληνικού εδάφους ο Ολυμπιακός που νίκησε άνετα και τον ΓΣ Ηλιούπολης, με 18-2, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά και έφτασε στις 13 νίκες σε ισάριθμους αγώνες του πρωταθλήματος. Με πολύ καλή άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση οι ερυθρόλευκοι έφτασαν σε ρυθμούς ρελαντί στη νίκη. Εκτός αποστολής ήταν οι Πάβιτς και Σμιθ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 18-2

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 7-0, 2-0, 6-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαλανόπουλος, Δερβίσης, Δελακάς 2, Γούνας 3, Φουντούλης 2, Γεννηδουνιάς 4, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 3, Κολόμβος, Μάλιαρακ 1, Βλαχόπουλος 3

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καντσόγλου, Καστανάκης, Κοντωνής, Γεωργιάδης, Λυμάρης 1, Φαναριώτογλου, Πετρόχειλος, Λάζαρης, Ζώρζος, Αθυμαρίτης, Κολυβάς, Σπυρόπουλος, Σαλτέρης, Χρυσανθόπουλος 1, Κάρμαλης

Η εμπειρία νίκησε τα νιάτα

Ο Υδραϊκός συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία με ντεμαράζ στο δεύτερο κομμάτι του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών. Μετά τη σπουδαία επιτυχία επί του Παναθηναϊκού την περασμένη εβδομάδα, νίκησε και σήμερα -εκτός έδρας αυτή τη φορά- τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο "Αντ. Δημητρόπουλος" με 9-5, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, καθώς εκμεταλλεύτηκε και την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκο στο ντέρμπι του Ιλίσιου κολυμβητηρίου.

Από το δεύτερο οκτάλεπτο η ομάδα του Δημήτρη Μαυρωτά επέβαλε το ρυθμό της και με ξέσπασμα στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο σφράγισε τη νίκη με διαφορά. Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε στο 0.39 πριν από τη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου ο βοηθός προπονητή του ΑΝΟ Γλυφάδας Παπαναστασίου για έντονη διαμαρτυρία.

ΑΝΟ Γλυφάδας - Υδραϊκός 5-9

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 1-1, 1-4

Γλυφάδα: Αλβέρτης 1, Χατζηγούλας 1, Παπαδόπουλος 1, Παπαναστασίου 2

Υδραϊκός: Κοκκινάκης 3, Μαυρωτάς 1, Φώσκολος 2, Λιαπάκης 1, Στελάτος 2

Πέρασε και από το Καλαμάκι η Χίος

Ο ΝΟ Χίου πήρε εύκολα την εκτός έδρας νίκη επί του ΝΟ Καλαμακίου στο κολυμβητήριο του Αλίμου με 12-5 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Πρώτος σκόρερ για τους νησιώτες ήταν ο Καρακάσης με τέσσερα γκολ, ενώ για το Καλαμάκι δύο τέρματα πέτυχε ο Καφετζόπουλος.

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΝΟ ΧΙΟΥ 5-12

Τα οκτάλεπτα: 0-0, 0-5, 2-4, 3-3.

Καλαμάκι: Λιοτσάκης 1, Σάντα 1, Καφετζόπουλος 2, Αλεβίζος 1

Χίος: Παττακός 2, Καλαργυρός 1, Καρακάσης 4, Κανδιόγλου 2, Φάζος 1, Φουντούλης 1, Ντούλος 1

Ξέσπασε το Φάληρο

Το Παλαιό Φάληρο ξέσπασε με μια ευρεία νίκη στην έδρα του (17-6) επί της ουραγού ΝΕ Πατρών στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και μπορεί να παραμένει στην 9η θέση, αλλά βρίσκεται πλέον μόνον έναν βαθμό από την προνομιούχο 8η (αποφυγή των πλέι άουτ) που κατέχει ο ΑΝΟ Γλυφάδας.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 17-6

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-1, 5-3, 6-1.

Παλαιό Φάληρο: Ανδρ. Φλώρος 1, Γαρδίκας 4, Σιώνης 2, Θεοδωρόπουλος 2, Χαριτάκης 2, Αλεξίου 2, Πέττας 2, Τσαγκάρης 2

ΝΕΠ: Γκίρης 1, Καλιοράκης 1, Σπ. Κλούδης 2, Παπάκος 1, Γκαράνης 1

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Βουλιαγμένη - Εθνικός 5-1

ΑΝΟ Γλυφάδας - Υδραϊκός 5-9

Παλαιό Φάληρο - ΝΕ Πατρών 17-6

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 14-12

ΝΟ Καλαμακίου - Χίος 5-12

Ολυμπιακός - ΓΣ Ηλιούπολης 18-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 39

2.ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 31

3.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 25

4.ΕΘΝΙΚΟΣ 24

5.ΥΔΡΑΪΚΟΣ 23

6.ΠΑΟΚ 22

…………………………………………………………………………………………………………..

7.ΝΟ ΧΙΟΥ 20

8.ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 17

…………………………………………………………………………………………………………….

9.ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 10

10.ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 6

11.ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ 4

12.ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 1

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΝΟ Βουλιαγμένης και ΝΕ Πατρών έχουν έναν (1) αγώνα λιγότερο

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/2)

Υδραϊκός – ΝΟ Βουλιαγμένης

Εθνικός – Παλαιό Φάληρο

ΝΕ Πατρών – Ολυμπιακός

ΓΣ Ηλιούπολης – ΝΟ Καλαμακίου

ΝΟ Χίου – Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ – ΑΝΟ Γλυφάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ