ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη - Φερεντσβάρος 7-12 : Ήττα και αποκλεισμός για τον ΝΟΒ

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε με 12-7 από την Φερεντσβάρος στο κολυμβητήριο του Λαιμού και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League στο πόλο ανδρών.

Το εμπόδιο της Φερεντσβάρος αποδείχθηκε ιδιαίτερα μεγάλο για τη Βουλιαγμένη η οποία ηττήθηκε και στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στο πόλο ανδρών.

Με όπλο της το 10-4 του πρώτου ματς και με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες η Φερεντσβάρος πήρε τη νίκη με 12-7 και προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League.

Το ματς: Οι Μαγυάροι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και κατάφεραν να χτίσουν από νωρίς μία διαφορά τριών τερμάτων. Ο Μίτροβιτς άνοιξε το σκορ για να απαντήσει ο Χρήστος Αφρουδάκης. Στη συνέχεια οι παίκτες της Φερεντσβάρος έτρεξαν επί μέρους 3-0 για να προηγηθούν με 4-1 χάρη στα τέρματα των Βάμος, Μίτροβιτς και Γιάκσιτς. Ο ΝΟΒ κατάφερε να μειώσει σε 4-2 με τον Σολανάκη.

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου ο Βάμος έδωσε προβάδισμα τριών γκολ και πάλι στους Ούγγρους για να απαντήσει και πάλι ο Χρήστος Αφρουδάκης για να διαμορφώσει το τελικό 5-3 του πρώτου ημιχρόνου. Από εκεί και πέρα οι παίκτες της Φερεντσεβάρος ξέφυγαν στο τρέχοντας επί μέρους 3-1 με τη διαφορά να φτάνει στα τέσσερα τέρματα μετά από γκολ του Γιούνγκερ (8-4) δύο λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Το μόνο που άλλαξε στα επόμενα λεπτά ήταν το τελικό σκορ της τρίτης περιόδου αφού η Βουλιαγμένη πέτυχε δύο τέρματα με τους Μπούχα και Μπάσιτς, ενώ μεσολάβησε το τέρμα του Γιάνσικ για να γίνει το 9-6.

Με δεδομένο το 10-4 του πρώτου παιχνιδιού το τέταρτο οκτάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τη Φερετσβάρος να φτάνει στη νίκη εύκολα με 12-7.

Βουλιαγμένη - Φερεντσβάρος 7-12

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 1-1, 3-4, 1-3

Βουλιαγμένη (Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης, Ν. Κουρούβανης, Γούβης, Αφρουδάκης 4, Μπούχα 1, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης 1, Δ. Κουρούβανης

Φερεντσβάρος: Γκαρντόνι, Σεντλμάγερ, Κάλαϊ, Πόχλ 1, Βάμος 2, Μέζεϊ, Νέμετ, Γάκσιτς 2, Γιούνγκερ 1, Βάργκα 2, Γιάνσικ 2, Μίτροβιτς 2, Βόγκελ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ