ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη: Επιστροφή για Μυλωνάκη μετά από έξι χρόνια

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Βουλιαγμένη ανακοίνωσε την απόκτηση του Μανώλη Μυλωνάκη, ο οποίος θα ξαναφορέσει το σκουφάκι της ομάδας μετά από έξι χρόνια.

Με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Μανώλης Μυλωνάκης. Μετά από έξι χρόνια στον Ολυμπιακό, ο 35χρονος περιφερειακός αποφάσισε να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του για το 2020/21, έτοιμος να γράψει τη δεύτερη θητεία του με τον ΝΟΒ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Βουλιαγμένης, ο Μανώλης Μυλωνάκης δήλωσε πως " είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σε γνώριμα μέρη και ελπίζω να πετύχουμε όλους τους στόχους της ομάδας! Εύχομαι να έχουμε μια υγιή αθλητική χρονιά".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η μεγάλη επιστροφή του Μανώλη Μυλωνάκη στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης είναι γεγονός! Ο έμπειρος περιφερειακός με τις αμέτρητες διακρίσεις στο υψηλότερο επίπεδο θα φορέσει ξανά για τον επόμενο έναν χρόνο το σκουφάκι του ΝΟΒ, ύστερα από την τριετία 2011-2014, όπου και κατέκτησε ένα νταμπλ με τον Όμιλο.

Ο Μανώλης Μυλωνάκης (γεν. 1985) αποτελεί έναν από τους κορυφαίους περιφερειακούς στην Ευρώπη, ενώ έχει αγωνιστεί σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Ελλάδος.

Έχει κατακτήσει πολλούς εγχώριους τίτλους, ενώ ως μέλος της Εθνικής ομάδας κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ το 2005 και στο Καζάν το 2015. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ν.Ο. Χανίων, μετέπειτα αγωνίστηκε σε Εθνικό Πειραιώς, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Ολυμπιακό και τώρα επιστρέφει στον Ν.Ο.Β".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ