ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Την πρωτιά για καλό πλασάρισμα στο Final 6"

CHAMPIONS LEAGUE POLO / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΣΠΑΝΤΑΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ. ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
CHAMPIONS LEAGUE POLO / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΣΠΑΝΤΑΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ. ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πνίξτε τον φουνταριστό" για τα ματς με τις Σπαντάου, Ζόλνοκι και το Final 6.

Ο Ολυμπιακός, έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Φουντούλη και σε καλή ημέρα τον Πάβιτς, επιβλήθηκε με 10-8 επί της Σπαντάου και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου του στο Champions League.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πνίξτε τον φουνταριστό", με τον Μηνά Τσαμόπουλο και τον Γιώργο Θαναηλάκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με τη Σπαντάου: "Στον αγώνα με τη Σπαντάου κρίθηκε η πρόκριση. Είμαστε μαθηματικά στο Final 6 και πλέον θα παίξουμε για την θέση στην τελική κατάταξη. Είμαστε καλύτεροι ομάδα από τη Σπαντάου. Περιμέναμε ότι θα κερδίζαμε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις κιόλας τι γίνεται καμία φορά".

Για τον αγώνα με τη Ζόλνοκι: "Με τη Ζόλνοκι παίζουμε στην έδρα μας. Είναι καλό παιχνίδι, γιατί και εκείνοι είναι πολύ καλοί ομάδα. Έχει διεθνείς παίκτες με την Ουγγαρία και καλούς ξένους. Θέλουμε να πάμε ως πρώτοι στην Ουγγαρία".

Για το επίπεδο του Ολυμπιακού φέτος σε σχέση με πέρυσι: "Νομίζω είμαστε στο ίδιο επίπεδο, απλά είμαστε πιο έμπειροι. Φέτος διαχειριζόμαστε τα πράγματα πιο καλά. Ας ελπίσουμε να φτάσουμε και πάλι μέχρι το τέλος. Μερικές φορές μαθαίνεις πιο πολλά από μία ήττα και όταν θα έρθει η ώρα θα το χρησιμοποιήσουμε".

Για το επίπεδο του ευρωπαϊκού πόλο: "Τα τελευταία χρόνια ήταν καλό. Οι Ούγγροι έχουν πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Οι Ιταλοί έχουν καλό πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα της Σερβίας έχει πέσει πολύ, γιατί όλοι οι παίκτες παίζουν στο εξωτερικό".

Για την εθνική ομάδα: "Στην εθνική δοκιμάζω κάποια νέα παιδιά. Πριν είκοσι μέρες παίξαμε με την Κροατία, που κατέβηκε με το ρόστερ που είχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και νικήσαμε. Δεν είναι μόνο η νίκη, είναι ότι βλέπεις πως δύο με τρία παιδιά μπορούν να παίξουν".

Για το ποια ομάδα θέλει στον τελικό: "Θα θέλαμε με την πρωτιά, για να αποφύγουμε την Ρέκο. Κακά τα ψέματα αυτή είναι η πιο δυνατή ομάδα. Αν βγούμε πρώτοι, θα την αντιμετωπίσουμε μόνο στον τελικό".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ