ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Στόχος το νταμπλ και η διάκριση στην Ευρώπη"

Βλάχος: "Στόχος το νταμπλ και η διάκριση στην Ευρώπη"
INTIME SPORTS

Το Σάββατο (24/10) στις 16:00 κόντρα στον ΝΟ Χίου στο Παπαστράτειο, θα αρχίσουν την πορεία τους προς την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος οι περσινοί νταμπλούχοι του Θοδωρή Βλάχου.

Η πορεία της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού προς την κατάκτηση του 30ου πρωταθλήματος ξεκινάει το Σάββατο στις 16:00 στο Παπαστράτειο. Εκεί ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΝΟ Χίου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α1. Ο Θοδωρής Βλάχος, υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των πολιστών με εξαίρεση τον Κυριάκο Ποντικέα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Στις δηλώσεις του στο σάιτ του συλλόγου, ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε τα εξής: "Ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος έχουμε τους στόχους μας που είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο αλλά να παρουσιαζόμαστε σοβαροί σε κάθε ματς και να παίρνουμε τη νίκη. Όσον αφορά την παρουσία μας στην Ελλάδα αν και όλοι μας θεωρούν το μεγάλο φαβορί εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί και να το αποδεικνύουμε σε κάθε ματς.

Υπάρχει μεγάλη επιθυμία να διακριθούμε στην Ευρώπη να μπούμε στο Final 6 που είναι ο πρώτος στόχος και αν το καταφέρουμε να αναπροσαρμόσουμε τους στόχους από εκεί και πέρα. Χρειάζεται υπομονή γιατί θα είναι μεγάλη χρονιά θέλουμε να ξεκινήσουμε και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με θετικά αποτελέσματα και νίκες".

Φουντούλης: "Οι δυνατότητές μας είναι τεράστιες"

Ο πρώτος σκόρερ και MVP του περσινού πρωταθλήματος, Γιάννης Φουντούλης, δήλωσε στο osfp.gr: "Ξεκινάει το πρωτάθλημα μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα προετοιμασίας. Περιμέναμε πως και πως να αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια. Προερχόμαστε από μια δυνατή προετοιμασία στην Ιταλία που μας βοήθησε πολύ στο να είμαστε έτοιμοι και για την έναρξη του πρωταθλήματος και για τα παιχνίδια της Ευρώπης.

Νομίζω ότι η επιτυχία του καλοκαιριού με την Εθνική ομάδα σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που δείξαμε στην προετοιμασία με την Προ Ρέκο, όχι για την νίκη, αλλά για τον τρόπο ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις, μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση για τη φετινή σεζόν. Σίγουρα βλέπουμε ότι οι δυνατότητες μας είναι τεράστιες, ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα αρκεί να μην επαναπαυτούμε και να θεωρήσουμε ότι όλα είναι δεδομένα. Καθημερινά στον αθλητισμό πρέπει να δουλεύεις και να αποδεικνύεις πράγματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ