ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Οι παίκτες πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό"

Βλάχος: "Οι παίκτες πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό"

Διαβάστε τις δηλώσεις των προπονητών και παικτών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού μετά την ολοκλήρωση του τελικού του Final-4 του Κυπέλλου πόλο.

Στον πρώτο τελικό στην ιστορία του ελληνικού πόλο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό στάθηκαν στις δηλώσεις τους οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού τίτλου στο Final-4 του Καρπενησίου.

Αναλυτικά:

Θοδωρής Βλάχος (προπονητής Ολυμπιακού): " Ο αγώνας είχε σασπένς, αρκετό εκνευρισμό ίσως από την παρουσία των οπαδών των δύο ομάδων στην κερκίδα. Δεν κινδυνέψαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Δόθηκαν αποβολές δίχως κανένα λόγο. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε καθημερινά. Οι παίκτες μας πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό και δίκαια από τους διαιτητές. Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και ελπίζω να κατακτήσουμε και ένα δεύτερο. Φέτος ο κόσμος ήρθε στο Καρπενήσι και αυτό μας συγκινεί".

Κώστας Λούδης (προπονητής Παναθηναϊκού): " Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή στην ιστορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης, ο πρώτος τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες. Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου, για την κατάθεση ψυχής στο νερό. Έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες με παντελώς διαφορετικά ρόστερ, συνθήκες προπόνησης, μια επαγγελματική ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και εμείς, μια ομάδα που οι παίκτες κάνουν καθημερινά κατάθεση ψυχής, αλλάζοντας κολυμβητήρια για να καταφέρουν να προπονηθούν. Από το 3ο οκτάλεπτο φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων, η ποιότητα του Ολυμπιακού να κρατάει τη διαφορά στο σκορ όταν βρίσκεται μπροστά. Θέλαμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό χαμηλά στο σκορ, πέτυχε σχέδον 20 γκολ. Ελπίζω να αφήσαμε ευχαριστημένους τους φίλους μας για την προσπάθεια".

Νίκος Δεληγιάννης (παίκτης Ολυμπιακού, καλύτερος τερματοφύλακας του τελικού): " Δεν μετράω τους τίτλους, η ομάδα παίρνει τα τρόπαια. Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, διαχρονικά καλύτερης ομάδας. Όσο για το τι θα κάνω του χρόνου, τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ τέτοια πράγματα".

Γιάννης Φουντούλης (παίκτης Ολυμπιακού): " Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή αυτός ο πρώτος τελικός ανάμεσα στα δύο λαοφιλέστερα σωματεία. Δεν μας σεβάστηκε η διαιτησία σήμερα, δεν υπάρχει πρόβλημα, δείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα".

Μανώλης Μυλωνάκης (παίκτης Ολυμπιακού, MVP του τελικού): "Σήμερα παίξαμε με πάθος, είχαμε ενέργεια στο παιχνίδι. Κάναμε τα λάθη μας, αλλά πήραμε τον τίτλο. Το γεγονός πως αναδείχθηκα πολυτιμότερος παίκτης δεν έχει σημασία, ποτέ δεν έχει σημασία για μένα. Πιστεύω πως οι θεατές και οι τηλεθεατές χάρηκαν τον αγώνα".

Κώστας Μουρίκης (παίκτης Ολυμπιακού): "Κάθε τίτλος που κερδίζεις είναι ξεχωριστός, απομένει ακόμη ένας".

Αλέξανδρος Γούνας (παίκτης Ολυμπιακού): " Κρατάμε τη νίκη από αυτό το ματς, μια σημαντική μέρα για εμάς, κοιτάζουμε πλέον το πρωτάθλημα".

Παντελής Καλογεράκος (παίκτης Παναθηναϊκού): " Για αρκετό χρονικό διάστημα βάλαμε δύσκολα στον Ολυμπιακό. Τώρα θα ξεκουραστούμε, θα ηρεμήσουμε και κοιτάζουμε τα πλέι οφ από την Τετάρτη".

Μιχάλης Σαρτζετάκης (παίκτης Παναθηναϊκού): "Οφείλαμε στην ιστορία του συλλόγου να παλέψουμε το παιχνίδι. Ο τελικός κρίθηκε στη φυσική κατάσταση, αφού ο Ολυμπιακός κρατούσε ψηλά το ρυθμό και στην ευστοχία του αντιπάλου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ