ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται"

FINAL-8 CHAMPIONS LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΒΑ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
FINAL-8 CHAMPIONS LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΒΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3, πριν την αναχώρηση των "ερυθρόλευκων" για τη Γένοβα και το Final-8 του Champions League.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πνίξτε τον φουνταριστό" με τον Γιώργο Θαναηλάκη, πριν την αναχώρηση των "ερυθρόλευκων" για τη Γένοβα και το Final-8 του Champions League.

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού: "Όλη η ομάδα είναι καλά. Τα παιδιά είναι υγιείς και αυτό είναι το βασικό. Το ηθικό είναι ακμαίο και πιστεύουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά παιχνίδια, να πάμε νίκη – νίκη και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται".

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι φαβορί: "Είναι ήδη επιτυχία που τρίτη χρονιά βρισκόμαστε στους τελικούς. Η Ρέκο έχει ένα μικρό προβάδισμα, αν και οι πιο πολλοί λένε εμάς φαβορί. Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Δεν είμαστε το ακλόνητο φαβορί, αλλά μαζί με άλλες 3-4 ομάδες θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τις πιθανότητες μας".

Για τον πρώτο αγώνα με την Σπαντάου (07/06, 17:00): "Είναι καλύτερο να μην παίξεις το πρώτο παιχνίδι με ουγγρική ομάδα και να παίξεις με γερμανική που δεν έχει την ποιότητα των Ούγγρων. Όμως οι Γερμανοί είναι αρκετά βελτιωμένοι και έχει πολλούς ξένους, γιατί στην Γερμανία το πόλο δεν είναι ανεπτυγμένο. Ο καλός Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα και θα περάσουμε το πρώτο εμπόδιο. Πιστεύω οι τέσσερις ομάδες που θα φτάσουν στα ημιτελικά θα έχουν τις ίδιες πιθανότητες".

Photo Credits: Eurokinissi

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ