ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Να είμαστε πολύ καλοί για να αποκλείσουμε τη Ρουμανία"

WORLD LEAGUE / ÅËËÁÄÁ - ÉÔÁËÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
WORLD LEAGUE / ÅËËÁÄÁ - ÉÔÁËÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για τον αγώνα της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών κόντρα στη Γαλλία, αλλά και για εκείνον που ακολουθεί με τη Ρουμανία.

Ευχαριστημένος από τη δεύτερη νίκη της Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος δεν φάνηκε να προβληματίζεται από τη χαλάρωση που εμφανίστηκε και πάλι στην τρίτη περίοδο στο ματς με τη Γαλλία.

"Περιμέναμε ότι οι Γάλλοι θα μας πίεζαν σήμερα, γιατί μετά το λάθος που έκαναν κόντρα στη Γεωργία, η νίκη γι αυτούς ήταν μονόδρομος. Εμείς βαθμολογικά ήμασταν αδιάφοροι, αλλά αγωνιστικά δεν πρέπει ποτέ να είμαστε αδιάφοροι και οφείλουμε να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Έπρεπε, λοιπόν, να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και αυτό το ματς. Το σκορ στο τρίτο οκτάλεπτο νομίζω ότι οφείλεται ξεκάθαρα στις πολλές αποβολές που κέρδισε ο αντίπαλος. Δυστυχώς οι διαιτητές το συνηθίζουν αυτό, να σφυρίζουν δηλαδή πιο εύκολα για την ομάδα που κυνηγάει το σκορ. Πιστεύω όμως ότι ελέγξαμε την κατάσταση, όταν μας πλησίασαν στο γκολ. Δεν υπάρχει κανένα άλλο θέμα. Το σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά για τρίτο στη σειρά παιχνίδι και στο τέλος βάλαμε τα πράγματα στη θέση τους και πήραμε τη νίκη που θέλαμε".

Για τον επόμενο αντίπαλο της ελληνικής ομάδας, ο κ. Βλάχος είπε: "Ολοι περιμέναμε την Ολλανδία αλλά κακώς όπως αποδείχθηκε. Πιαστήκαμε κάπως αδιάβαστοι, αφού στον πρωταθλητισμό όλα μπορούν να συμβούν και πρέπει να περιμένουμε. Η Ρουμανία είναι καλή ομάδα, διαθέτει έναν από τους καλύτερους φουνταριστούς στην Ευρώπη και δεν θα έχει να χάσει τίποτα κόντρα σε μας. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να προκριθούμε, κανένα ματς δεν είναι εύκολο αλλά η πρόκριση εξαρτάται από τη δική μας απόδοση".

Τέλος για την ελληνική μονομαχία στους πάγκους, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: "Είναι συνηθισμένο στον αθλητισμό, αδέρφια και φίλοι πολλές φορές να τίθενται αντιμέτωποι. Εμείς θα υπηρετήσουμε τη χώρα μας και οι Έλληνες προπονητές της Ρουμανίας θα κάνουν το καλύτερο για την ομάδα τους".

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος που με τα δικά του γκολ, καθάρισε σήμερα το ματς, τόνισε: "Δεν ξέρω γιατί χαλαρώσαμε πάλι στο τρίτο οκτάλεπτο. Δεν πρέπει να επαναληφθεί γιατί θα μας στοιχίσει τώρα που αρχίζουν τα νοκ άουτ παιχνίδια. Σίγουρα είμαστε το φαβορί απέναντι στους Ρουμάνους, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στην πισίνα".

Από την πλευρά του ο Χριστόδουλος Κολόμβος δήλωσε ότι από δω και εξής, δεν επιτρέπονται λάθη: "Ημασταν συγκεντρωμένοι στην αρχή του αγώνα, πήραμε ένα μεγάλο προβάδισμα αλλά στο τρίτο οκτάλεπτο κάναμε αρκετά λάθη όπως συνέβη και στο ματς με τη Γεωργία. Στο τέλος σοβαρευτήκαμε και κρατήσαμε τη νίκη που τη θέλαμε και για ψυχολογικούς λόγους αλλά για να κρατήσουμε έναν υψηλό αγωνιστικό ρυθμό. Δεν με ανησυχεί η χαλάρωση στην τρίτη περίοδο, είμαι σίγουρος ότι στα πιο σημαντικά ματς που έρχονται, θα κρατάμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δε θα επιτρέπουμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει".

Για τη Ρουμανία που θα βρούμε μπροστά μας στο πρώτο χιαστί ματς, ο διεθνής πολίστας τόνισε: "Δεν φοβόμαστε κανέναν, ο στόχος μας αρχικά είναι η οκτάδα και μετά ότι καλύτερο. Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό ματς κόντρα στη Ρουμανία για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ