ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Ελπίζω να κάνουμε το βήμα παραπάνω"

Βλάχος: "Ελπίζω να κάνουμε το βήμα παραπάνω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" ενόψει του Final 6 του Champions League στην Βουδαπέστη. (AUDIO)

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στους Άκη Δημακό και Γιάννη Λαμπίρη για την προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" ενόψει του Final 6 του Champions League στην Βουδαπέστη. Αναλυτικά τι είπε:

Για τα ερασιτεχνικά τμήματα του Ολυμπιακού: “Από την εποχή του Σωκράτη Κόκκαλη έγιναν κινήσεις για να οργανωθούν αυτά τα τμήματα, οι οποίες συνεχίστηκαν και πλέον τα τμήματα του συλλόγου πρωταγωνιστούν, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη”.

Για την ήττα από την Σόλνοκ την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League: “Όταν δεν έχεις συνηθίσει να χάνεις και γίνεται αυτό, όπως συνέβη την προτελευταία αγωνιστική, οι επόμενες μέρες είναι άσχημες. Η ήττα ήρθε από μια ομάδα που είναι σαν εμάς. Ξέραμε ότι το παιχνίδι με την Σόλνοκ θα κρινόταν σε μια λεπτομέρεια. Τα τελευταία 3 χρόνια έχουμε μόνο 2 ήττες στην Ευρώπη και αυτό λέει πολλά για εμάς. Ο αγώνας που ακολουθεί στην Ιταλία με την Μπρέσια είναι αδιάφορος βαθμολογικά για εμάς, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να παίξουμε έναν πολύ δυνατό αγώνα, πριν πάμε στην Βουδαπέστη για το Final 6, όπου ευελπιστούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι”.

Για το Final 6 της Βουδαπέστης: “Στο άθλημά μας, τα παιχνίδια σε Final 6 και Final 4 πάνε στην δύναμη, όπου οι Σέρβοι, οι Κροάτες και οι Ούγγροι υπερτερούν, ειδικά όταν υπάρχει η ανοχή των διαιτητών. Όταν γίνονται τέτοια παιχνίδια, εμείς ξαφνιαζόμαστε επειδή αντιμετωπίζουμε τέτοιες συνθήκες 2-3 φορές το χρόνο. Δεν γίνονται τέτοια παιχνίδια στο πρωτάθλημά μας και ίσως η ήττα από την Σόλνοκ που παίζει με τέτοιο τρόπο να μας βοηθήσει προκειμένου να είμαστε πιο υποψιασμένοι στην Βουδαπέστη”.

Για τα μπατζετ των ομάδων:Η Σόλνοκ έχει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ μπάτζετ, το οποίο είναι τριπλάσιο από το δικό μας. Η ιταλική Προ Ρέκο έχει το διπλάσιο μπάτζετ από την Σόλνοκ. Αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός τα τελευταία 3 χρόνια είναι αποτέλεσμα προσπάθειας χρόνων. Δεν έγινε από την μία μέρα στην άλλη, ούτε είναι αποτέλεσμα μόνο των χρημάτων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ