ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Δείξαμε πάρα πολλά πράγματα"

Βλάχος: "Δείξαμε πάρα πολλά πράγματα"
INTIME SPORTS

Ο Θοδωρής Βλάχος και ο Γιόσιπ Πάβιτς μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Πριμόριε Ριέκα στο πλαίσιο του Champions League στο πόλο ανδρών.

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην φιλοξενηθούν άνθρωποι της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη νίκη τους επί της Πριμόριε.

Πρώτος μίλησε ο Θοδωρής Βλάχος. Ο προπονητής της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού τόνισε στον Sport24 Radio 103,3: "Η ομάδα έχει δείξει ότι όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο λειτουργεί πολύ καλά. Σήμερα ήμασταν καταιγιστικοί κυρίως στο πρώτο οκτάλεπτο και με σωστή διαχείριση από εκεί κει μετά. Θέλαμε πολύ να κάνουμε μια νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου, όπως η Ριέκα και τελικά το καταφέραμε. Αυτό είναι και τίποτα παραπάνω. Οι παίκτες μου μου έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν με αυτό τον τέλειο τρόπο και ότι μπορούν να το ξανακάνουν.

Δεν θα είναι όμως κάθε παιχνίδι έτσι. Υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στον αθλητισμό και το θέμα είναι να τα διαχειρίζεσαι σωστά. Ο Μάλιαρακ είναι για τρίτη χρονιά μαζί μας. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος παίκτης και καθοριστικός για μια ομάδα. Δεν ήταν καλός κόντρα στην Έγκερ και την Σπαντάου και νομίζω ότι περίμενε και αυτός το σημερινό παιχνίδι για να κάνει κάτι καλύτερο. Μπορεί να παίξει καλύτερα, αλλά ήταν καθοριστικός σε κάποιες φάσεις.

Η ισοπαλία με την Σπαντάου ήταν σοκ για εμάς, αλλά στον αθλητισμό όλα μπορούν να συμβούν και πρέπει να είμαστε πάντα προσεκτικοί. Το ότι κερδίσαμε σήμερα και ίσως κερδίσουμε και άλλα παιχνίδια ίσως μας βοηθήσει στο να μην πληρώσουμε αυτή την ισοπαλία. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε παρακάτω και να δείξουμε ποιοι είμαστε. Σήμερα δείξαμε πάρα πολλά πράγματα και πρέπει να βαδίζουμε πάνω στη σημερινή εικόνα”.

Βλάχος: "Δείξαμε πάρα πολλά πράγματα"
INTIME SPORTS

Στον Sport24 Radio 103,3 μίλησε και ένας εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού, ο Γιόσιπ Πάβιτς. Ο τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων είπε: “Έγινε ομαδική δουλειά. Δώσαμε το 101% των δυνατοτήτων μας. Ξέραμε ότι ήταν ένας τελικός για εμάς κόντρα σε μια ομάδα που πέρσι έπαιξε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς το κάναμε να φαίνεται τόσο εύκολο ειδικά στο ξεκίνημα, λόγω της συγκέντρωσης που δείξαμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα στην Μπαρτσελονέτα”.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου στον Sport24 Radio 103,3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ