ΠΟΛΟ

Βελέντζας: "Έχει μέλλον η ελληνική κολύμβηση"

Βελέντζας: "Έχει μέλλον η ελληνική κολύμβηση"

Ο Παναγιώτης Βελέντζας εξήρε τις προσπάθειες και την απόδοση των Ελλήνων κολυμβητών στο Ευρωπαϊκό 25άρας πισίνας κάνοντας λόγο για "παρόν και μέλλον".

Άκρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία της ελληνικής αποστολής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης 25άρας πισίνας που διεξήχθη στην Κοπεγχάγη (13 με 17 Δεκεμβρίου).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Παναγιώτης Βελέντζας, ο οποίος ήταν ο συνοδός προπονητής της ελληνικής αποστολής, μίλησε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας για τις επιτυχίες των αθλητών μας.

"Αισθάνομαι πολύ τυχερός που βρέθηκα στην Κοπεγχάγη, ως συνοδός προπονητής της ελληνικής αποστολής. Οι τέσσερις κολυμβητές μας πραγματοποίησαν καταπληκτικές εμφανίσεις και απέδειξαν πως η ελληνική κολύμβηση έχει παρόν αλλά και μέλλον. Έδειξαν αγωνιστικότητα και κατάφεραν να πετύχουν συνολικά 12 νέες πανελλήνιες επιδόσεις ανδρών και μία παίδων, να πάρουν 2 μετάλλια (σ.σ. Βαζαίος) και να έχουν συμμετοχή σε 4 τελικούς και 4 ημιτελικούς".

"Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό, με ακόμη πιο γρήγορες κούρσες και από αυτό της Νετάνια του Ισραήλ και οι κολυμβητές μας έδειξαν πως μπορούν να σταθούν και να διακριθούν σε τόσο σπουδαίες διοργανώσεις. Τα παιδιά απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα αποδειχθεί τα επόμενα χρόνια. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία αλλά και όσους στήριξαν τους αθλητές σε αυτή την προσπάθεια και να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ