ΠΟΛΟ

Τρίτη ήττα και αποκλεισμός για τον ΑΝΟ Γλυφάδας, 12-7 από τη Λιλ

Τρίτη ήττα και αποκλεισμός για τον ΑΝΟ Γλυφάδας, 12-7 από τη Λιλ

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΑΝΟΓ και γνώρισε την τρίτη του ήττα στο θεσμό της Ευρωλίγκας γυναικών, με 12-7 από τη Λιλ, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί.

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΑΝΟ Γλυφάδας και γνώρισε την τρίτη του ήττα στο θεσμό της φετινής Ευρωλίγκας γυναικών, με 12-7 από τη Λιλ, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια.

Η ομάδα του Τάσου Πιρπιρή δεν κατόρθωσε να πάρει το τρίτο παιχνίδι και την 3η θέση του ομίλου, και βρέθηκε σε δεινή θέση ήδη από το πρώτο οκτάλεπτο, όταν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-0.

Στα δύο επόμενα οκτάλεπτα το παιχνίδι ήταν πιο αμφίρροπο (ολοκληρώθηκαν και τα δύο με σκορ 3-3), όμως ο ΑΝΟΓ δεν τα κατάφερνε στον παίκτη παραπάνω με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα.

Πρώτη σκόρερ η Μακένζι Μπαρ, με τέσσερα τέρματα, ενώ από πλευράς ΑΝΟΓ τρία γκολ πέτυχε η Ελένη Ελληνιάδη.

Οκτάλεπτα: 0-4, 3-3, 3-3, 1-2

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πιρπιρής): Ζοφώλη, Γιαννοπούλου, Ελληνιάδη 3, Λούδη 1, Μαμόγλου, Κόλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου 1, Ακριτίδου, Κολτσίδα, Παπαναστασίου Δ. 2, Κοντονή, Αρχοντάκη

Λιλ (Φίλιππος Σακέλλης): Τερεφού, ΜακΚι 2, Λε Ρου 1, Σταβικόφσκι, Αμορόζα 3, Ζαν-Μισέλ, Μπαρμπιέ, Τάρντι 1, Ουχάσε, Μπαρ 4, Ντεσάμτ, Γιάσκοβα 1, Σαμπριέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ