ΠΟΛΟ

Το "χρυσό" γκολ του Ομπράντοβιτς

Το "χρυσό" γκολ του Ομπράντοβιτς

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 7-6 επί της Μπρέσια στην Ιταλία με τον Πάολο Ομπράντοβιτς να χαρίζει τη νίκη στους ερυθρόλευκους με τέρμα στα 3'' πριν τη λήξη του αγώνα. Δείτε πως πήραν τη νίκη οι ερυθρόλευκοι.

Μία πολύ σημαντική νίκη για την πορεία του στο Champions League του πόλο ανδρών πήρε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στην Μπρέσια, ωστόσο έστω και την ύστατη στιγμή πήραν τη νίκη με 7-6.

Για να τα καταφέρουν χρειάστηκαν την οξυδέρκεια του Μανώλη Μυλωνάκη, αλλά και την κλάση του Πάουλο Ομπράντοβιτς.

Ο 31χρονος Κροάτης περιφερειακός είχε φέρει το ματς στα ίσα με 2.46 να απομένουν για το τέλος της αναμέτρησης. Στο τελευταίο λεπτό όμως η κόντρα του με τον παίκτη που αντικατέστησε στον Ολυμπιακό, τον Μλάνταν Γιάνοβιτς, αποδείχτηκε ευεργετική. Αρχικά και οι δύο χρεώθηκαν από μία αποβολή με τους ερυθρόλευκους να βγάζουν την άμυνα και να έχουν εκείνοι την τελευταία επίθεση του ματς.

Εκεί ο Ομπράντοβιτς πήρε τη δεύτερη αποβολή του Μαυροβούνιου μέσα σε 40 δευτερόλεπτα και μετά την ταχύτατη πάσα του Μυλωνάκη σκόραρε από κοντά στον παίκτη παραπάνω για να δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ