ΠΟΛΟ

"Το ελληνικό μέλλον προμηνύεται λαμπρό"

"Το ελληνικό μέλλον προμηνύεται λαμπρό"

Η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία υγρού στίβου αποθέωσε την εθνική ομάδα πόλο των Νέων ανδρών για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τα μετάλλια και οι διαδοχικές διακρίσεις για τη νέα φουρνιά του ελληνικού πόλο είναι λογικό να φέρνει εγκωμιαστικά σχόλια και από το εξωτερικό. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας υγρού στίβου να αποθεώσει τους Νέους Άνδρες για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αρχικά στο κείμενο τονίζεται: "Οι Έλληνες πέτυχαν ένα σπάνιο "νταμπλ", καθώς σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων, η ομάδακU18 κέρδισε τον παγκόσμιο τίτλο και αυτή των κ19 κατέκτησε το Ευρωπαϊκό στο Μινσκ μετά την σπουδαία νίκη επί του Μαυροβουνίου στον τελικό και το εκπληκτικό 8-0 επί της Κροατίας στον ημιτελικό".

Στη συνέχεια του κειμένου τονίζεται ότι: "Η Ελλάδα κέρδισε για πρώτη φορά το ευρωπαϊκό Κ19 και ο μεγάλος θρίαμβος ήλθε μόλις δύο εβδομάδες μετά την κορυφή της ομάδας Κ18 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Σομπατέλι της Ουγγαρία. Η μόνη ομάδα που κατά το παρελθόν κατέκτησε αυτούς τους τίτλους ηλικιακών ομάδων την ίδια χρονιά ήταν η Ιταλία το 2012. Απολαύσαμε μια λαμπρή διαδρομή στο Μινσκ και την πρόκριση επί της Ιταλίας, ακολούθησε ένας από τους πιο εντυπωσιακούς αγώνες που έγιναν ποτέ στη μακρά Ιστορία της διοργάνωσης, καθώς οι Ελληνες συνέτριψαν 8-0 την Κροατία και προκρίθηκαν στον τελικό".

Ενώ στο κείμενο γίνεται αναφορά στον Κωνσταντίνο Γκιουβέτση ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ στον τελικό, καθώς και στους Αριστείδη και Ιπποκράτη Χαλυβόπουλο, Δημήτρη Δήμου και Ευστάθιο Καλογερόπουλο οι οποίοι πρωταγωνίστησαν και στα δύο μετάλλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ