ΠΟΛΟ

"Τίτλοι τέλους" σε μια λαμπρή καριέρα για τον Γιώργο Ντόσκα

"Τίτλοι τέλους" σε μια λαμπρή καριέρα για τον Γιώργο Ντόσκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Ντόσκας πήρε την απόφαση να κρεμάσει το σκουφάκι του σε ηλικία 33 ετών και να αφοσιωθεί πλέον αποκλειστικά στην οικογένειά του.

Έπειτα από μια λαμπρή καριέρα, ο Γιώργος Ντόσκας πήρε τη μεγάλη απόφαση να σταματήσει την καριέρα του στο πόλο. Μια καριέρα λαμπρή, μοναδική, γεμάτη από επιτυχίες προσωπικές και ομαδικές, τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και με την Εθνική ομάδα.

Ο Χιώτης περιφερειακός, έχοντας κατακτήσει 12 πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό και 10 Κύπελλα, θεωρεί πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου στα 33 του χρόνια να βάλει "τίτλους τέλους", να επιστρέψει στη Χίο και να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην οικογένειά του.

Γιος γνωστού καρδιολόγου στη Χίο (καρδιολόγος είναι και ο αδελφός του), ο Γιώργος Ντόσκας από μικρός είχε ροπή στην υδατοσφαίριση και δικαιώθηκε, διότι έπαιξε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Πέρα από τα πολλά τρόπαια με τον Ολυμπιακό, έπαιξε 193 φορές με την Εθνική, σημειώνοντας 319 τέρματα.

Πέρα από τον Ολυμπιακό, έπαιξε και στο Ναυτικό Όμιλο Χίου, ένα νησί με τεράστια παράδοση στο πόλο, έχοντας βγάλει μερικούς από τους μεγαλύτερους πολίστες της χώρας. Από το 2001 μέχρι το 2003 έπαιξε στο ΝΟΧ και εν συνεχεία και την σεζόν 2011-12, προτού επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Πλέον, θα τον χαίρονται σε καθημερινή βάση στη Μυροβόλο Χίο η σύζυγός του, Κωνσταντίνα, όπως βέβαια και ο μονάκριβος γιος του!

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ