ΠΟΛΟ

Θριαμβευτική πρόκριση Ολυμπιακού στον τελικό του Stoiximan.gr Final Four στο κύπελλο

Θριαμβευτική πρόκριση Ολυμπιακού στον τελικό του Stoiximan.gr Final Four στο κύπελλο
EUROKINISSI

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη συνθέτουν το πρώτο ζευγάρι τελικού στην ιστορία του Stoiximan.gr Final Four για το νεοσύστατο κύπελλο πόλο στις γυναίκες.

Με επίδειξη δύναμης στον δεύτερο ημιτελικό του Stoiximan.gr Final Four στο κύπελλο υδατοσφαίρισης γυναικών, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 23-4 επί του Νηρέα Χαλανδρίου την Παρασκευή και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Εκεί, το Σάββατο στις 13.30, θα αντιμετωπίσει τον μεγάλο αντίπαλό του, τη Βουλιαγμένη, με στόχο την κατάκτηση της πρώτης έκδοσης της διοργάνωσης για τις γυναίκες.

Οι "ερυθρόλευκες" ήταν κλάσεις ανώτερες από την αντίπαλό τους, ωστόσο οι παίκτριες του Νηρέα θα πάρουν μαζί τους στην επιστροφή από το Καρπενήσι τη σπουδαία εμπειρία της συμμετοχής στον νεοσύστατο θεσμό (όπως και ο ΝΟ Ρεθύμνου).

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη πήρε από νωρίς προβάδισμα, με καλή άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση και έφτιαξε μια διαφορά που την αύξησε ευρέως μέχρι το τέλος του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παυλίδης χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες της 15άδας, πλην της Χρυσής Διαμαντοπούλου (τέρμα έπαιξε η Σταματοπούλου), και αρκετά τις νεότερες, ενώ σκόραραν οι 11 από τις 15. Κορυφαία σκόρερ ήταν η Αβραμίδου με 5 γκολ.

Ο τελικός Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Κυριακής (31/3) στις 13.30. Λίγο νωρίτερα, στις 13.00, θα υπάρξει πρόγραμμα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 23-4

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 6-0, 7-2, 5-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Έγκενς 4, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 5, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μ. 1, Έμμολο 1, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Διαμαντοπούλου Χρ., Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού 1.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Τετζαλίδου 1, Κονταλέξη, Παπατριανταφύλλου, Τρίχα, Μαστροκάλου, Μαυρέλου 1, Μπόβαλη, Τορνάρου, Δούλη 2, Κάσσαρη, Αγγελίδη, Οικονομίδη.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ