ΠΟΛΟ

Θρήνος για το ελληνικό πόλο, "έφυγε" ο Φώντας Μουδάτσιος στα 60 του

Θρήνος για το ελληνικό πόλο, "έφυγε" ο Φώντας Μουδάτσιος στα 60 του

Τραγικό νέο για τον χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης, καθώς ο Φώντας Μουδάτσιος έφυγε από τη ζωή χθες (18/9) σε ηλικία μόλις 60 ετών.

Ένα ακόμη τραγικό νέο για τον χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Ο Φώντας Μουδάτσιος έφυγε από τη ζωή χθες (18/9) σε ηλικία μόλις 60 ετών.

Ο εκλιπών, που ήταν αθλητής του Παναθηναϊκού και του Εθνικού, διατέλεσε ομοσπονδιακός προπονητής στην γυναικεία υδατοσφαίριση (Εθνική Γυναικών), προπονητής του ΑΝΟ Γλυφάδας με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης Γυναικών το 2000 και του Ολυμπιακού, ήταν σύζυγος της ολυμπιονίκου, Δήμητρας Ασιλιάν, και πατέρας ενός παιδιού.

Έφυγε από καρδιά την Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, και έχει προκαλέσει σοκ η απώλειά του στο χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα.

Συντετριμμένος ο πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας κύριος Δημήτρης Διαθεσόπουλος προέβη στην κάτωθι δήλωση:

"Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι συντετριμμένος. Έχω μείνει στήλη άλατος. Ένα χρυσό παιδί, ένα μάλαμα, έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή. Υπέροχος αθλητής και σπουδαίος άνθρωπος. Σαν κύριος ήρθε στην Ομοσπονδία και σαν κύριος έφυγε. Δεν δημιούργησε ποτέ του πρόβλημα. Ποτέ δεν είχε δεύτερη κουβέντα να πει. Δεν έδωσε ουδέποτε δικαίωμα. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Ήταν ένας κύριος. Συλλυπητήρια στην σύζυγό του, την ολυμπιονίκη Δήμητρα Ασιλιάν και στην οικογένειά του".

Ο Φώντας είχε λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1980 στην Μόσχα και του 1984 στο Λος Άντζελες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ