ΠΟΛΟ

Τέταρτοι στον κόσμο οι Νέοι Άνδρες

Τέταρτοι στον κόσμο οι Νέοι Άνδρες

Η Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών ηττήθηκε στα πέναλτι με 13-12 (9-9 κανονική διάρκεια) από την Ουγγαρία και κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Αλμάτι.

Χωρίς μετάλλιο αλλά αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και κόντρα σε πολλά προβλήματα θα επιστρέψει από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών η εθνική ομάδα. Οι πιτσιρικάδες του Χατζηθεοδώρου πάλεψαν κόντρα στην πανίσχυρη Ουγγαρία, αλλά λύγισαν με 13-12 στα πέναλτι.

Η Εθνική μας ομάδα ήταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 3-1 και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο ημίχρονο με την Ελλάδα να προηγείται με 4-3.

Οι Ούγγροι στη συνέχεια πήραν τα ηνία του αγώνα εκμεταλλευόμενοι και την κούραση της αποδεκατισμένης. Έτσι, έφτασαν να προηγούνται ακόμα και με 9-6 στα μέσα της τέταρτης περιόδου. Η ελληνική ψυχή ωστόσο μίλησε και πάλι με τους διεθνείς να ισοφαρίζουν με 9-9 και να στέλνουν το ματς στα πέναλτι.

Στην πρώτη πεντάδα οι δύο ομάδες ευστόχησαν σε τρία από τα πέντε που εκτέλεσαν και έτσι συνέχισαν στον ξαφνικό θάνατο. Εκεί οι Ούγγροι σκόραραν σε αντίθεση με τα παλικάρια της εθνικής και πήραν εκείνοι το χάλκινο μετάλλιο.

Ελλάδα - Ουγγαρία 13-12 (9-9 κανονική διάρκεια)

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-2, 1-3, 4-3, 3-4 (πεν)

ΕΛΛΑΔΑ:Ζερδεβάς, Κοπελιάδης 5, Σαρτζετάκης, Φώσκολος 2, Αργυρόπουλος 1, Νικολαϊδης, Καλογεράκος 1, Καπετανάκης, Αθυμαρίτης, Φοροτζίδης (ο Παπούκας ήταν στην εξέδρα).

ΟΥΓΓΑΡΙΑ:Κάρντος, Κόλοζι, Πολ 1, Σεντμάγιερ 2, Νάγκι 1, Καλάνοβιτς, Ζαλάνκι 2, Κόβατς, Μένχερτζ 3, Μπ. Βόγκελ, Σ. Βόγκελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ