ΠΟΛΟ

Τεράστιος Γούνας, οδηγεί τη Σαβόνα στο Final Six της Α1 Ιταλίας

23092016 savona corso colombo piscina comunale zanelli campionato serie a pallanuoto rari nantes quinto - gounas
23092016 savona corso colombo piscina comunale zanelli campionato serie a pallanuoto rari nantes quinto - gounas ENZO PUGNO

Ο Αλέξανδρος Γούνας οδηγεί τη Σαβόνα στο Final Six της Α1 Ιταλίας. Με τέσσερα γκολ συνέβαλε στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 8-4 απέναντι στην Κανοτιέρι Νάπολι.

Σε δαιμονιώδη φόρμα ο Άλεξ Γούνας, αποδεικνύεται "λίρα εκατό" για τη Σαβόνα στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών στην Ιταλία.

Ο διεθνής Έλληνας περιφερειακός συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία στο Καμπιονάτο και σε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του, οδήγησε την ομάδα του σε μια τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της πολύ ισχυρής Κανοτιέρι, στη Νάπολι, με 8-4, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Μια νίκη που της εξασφαλίζει την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος, το Final Six, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου (είναι στην 6η θέση με 35 βαθμούς και η 7η Τεργέστη έχει 28).

Ο Γούνας είχε ηγετικό ρόλο και σε αυτό το ματς, ενώ ήταν και ο κορυφαίος σκόρερ πετυχαίνοντας 4 καθοριστικά γκολ. Έχοντας σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του, ο Άλεξ παραμένει στη 2η θέση των σκόρερ του καμπιονάτο με 60 γκολ, ενώ διεκδικεί και την πρώτη από τον Πέτκοβιτς της Βερόνα Bpm Sport Management, που έχει 63.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ