ΠΟΛΟ

Τα οκτώ "τρελά" λεπτά στο Ολυμπιακός - Γιουγκ

FINAL-6 / ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÃÊ ÍÔÏÕÌÐÑÏÂÍÉÊ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUG DUBROVNIK (Eurokinissi Sports)
FINAL-6 / ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÃÊ ÍÔÏÕÌÐÑÏÂÍÉÊ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUG DUBROVNIK (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το τρίτο οκτάλεπτο του προημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γιουγκ θα μείνει για αρκετό καιρό στο μυαλό όλων των φίλων του πόλο. (VIDEO)

Ένα "τρελό" τρίτο οκτάλεπτο είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι παρακολούθησαν τον προημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γιουγκ. Η περίοδος ξεκίνησε με τους Κροάτες να είναι μπροστά στο σκορ με 7-2, αλλά οι ερυθρόλευκοι με μία "μαγική" εμφάνιση έφεραν το σκορ στα ίσα.

Για την ακρίβεια χρειάστηκαν πέντε λεπτά και ισάριθμες επιθέσεις για να πετύχουν πέντε γκολ και να κάνουν το 7-7!

Αυτή η αντεπίθεση του Ολυμπιακού έφερε και την αντίδραση της Γιουγκ. Οι Κροάτες απάντησαν με ένα δικό τους επί μέρους 3-0 σε τρία λεπτά για να προηγηθούν με 10-7 και να βάλουν ουσιαστικά τέλος στην υπόθεση πρόκριση. Συνολικά στην τρίτη περίοδο επιτεύχθηκαν οκτώ γκολ σε κάτι που είναι ασυνήθιστο για παιχνίδια τέτοιου επιπέδου.

Στη συνέχεια του ματς οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να κάνουν νέα ανατροπή, ηττήθηκαν με 11-8 και το απόγευμα της Παρασκευής (26/5, 18.30) θα αγωνιστούν με την Μπρέσια για τις θέσεις 5-6 του Final 6 του Champions League.

Θυμηθείτε το τι συνέβη στο τρίτο οκτάλπετο

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ