ΠΟΛΟ

Συνεχίζουν με το απόλυτο Ολυμπιακός και ΝΕ Πατρών

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΓΛΥΦΑΔΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΓΛΥΦΑΔΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός και η ΝΕ Πατρών συνεχίζουν να έχουν το απόλυτο των νικών στην Α1 πόλο των γυναικών αφού έκαναν το 5/5 απέναντι σε ΑΝΟΓ και Τρίτων Αμαρουσίου αντίστοιχα.

Με ιδιαίτερη άνεση ο Ολυμπιακός νίκησε με 16-5 τον ΑΝΟ Γλυφάδας εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική της Α1 Γυναικών και έκανε μια καλή... προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον ΝΟ Βουλιαγμένης το επόμενο Σάββατο στον Πειραιά.

Οι "ερυθρόλευκες" πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα σημαντικό προβάδισμα και στη συνέχεια ανέβασαν ακόμη περισσότερο το δείκτη του σκορ, έχοντας ως πρωταγωνίστριες τις Ελευθεριάδου και Μαργαρίτα Πλευρίτου που πέτυχαν από τρία τέρματα. Έτσι, έφτασαν τις πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα στον Α' Όμιλο και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής. Τρία τέρματα από πλευράς ΑΝΟΓ πέτυχε η Μαμόγλου.

Την τέταρτη νίκη σε πέντε παιχνίδια σημείωσε η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης επικρατώντας στο κολυμβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ" του Πειραιά του Εθνικού με 13-8.

Ήταν το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για την φετινή αγωνιστική περίοδο, αφού είχε προηγηθεί ο αγώνας στην Βουλιαγμένη με νικήτρια την ομάδα της Αλέξιας Καμμένου με σκορ 20-6.

Οι παίκτριες της Βουλιαγμένης, με τη σκέψη στο δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στον Ολυμπιακό το Σάββατο στον Πειραιά, δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και επικράτησαν με σχετική ευκολία του αντιπάλου (προηγήθηκαν με 12-4 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου).

Ο Εθνικός του Κώστα Βαμβακάρη, με στόχο την κατάληψη της τρίτης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα, προσπάθησε να φανεί περισσότερο ανταγωνιστικός απέναντι στην Βουλιαγμένη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα που έγινε πριν από λίγες εβδομάδες στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Το σερί των νικών συνέχισε η ΝΕ Πατρών, που επικράτησε του Τρίτωνα Αμαρουσίου στο "Αντ. Πεπανός" με 14-5, πραγματοποιώντας ένα εκρηκτικό τελευταίο οκτάλεπτο.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου ήταν από την αρχή κυρίαρχος στο παιχνίδι, απέναντι σε έναν Τρίτωνα πάντως που έβγαζε αντίσταση και μείωσε στο τρίτο οκτάλεπτο σε 6-4. Ωστόσο, ένα απίστευτο τελευταίο οκτάλεπτο από τη ΝΕ Πατρών που ολοκληρώθηκε με σκορ 8-1, έδωσε μεγάλες διαστασεις στην γηπεδούχο ομάδα, που έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες.

Πρώτη σκόρερ του παιχνιδιού η Μπιτσάκου που πέτυχε τέσσερα τέρματα, ενώ για τον Τρίτωνα Σελετοπούλου και Κούζουνα σκόραραν από δύο φορές.

Την τέταρτη φετινή του νίκη πήρε πριν λίγη ώρα ο ΝΟ Ρεθύμνου με 9-5 απέναντι στον Νηρέα Χαλανδρίου, για την 5η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α1 Γυναικών.

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη θα βρεθεί στις θέσεις 3-6 και έφτασε τους 12 βαθμούς, όμως ο Νηρέας από τη μεριά του αντιστάθηκε και προσπάθησε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι ήταν αρκετά αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο τρίτο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και στην ισοφάριση (5-5).

Δύο γκολ στο τέλος του τρίτου από τις Ηρώ Καριπίδου και Έλενα Φαρμάκη έδωσαν ξανά το προβάδισμα στις Κρητικές, οι οποίες πέτυχαν ακόμη δύο τέρματα στο τελευταίο οκτάλεπτο κρατώντας το "μηδέν" στην άμυνα και έφτασαν στο τελικό 9-5. Τέσσερα γκολ πέτυχε η Έλενα Φαρμάκη για τον ΝΟ Ρεθύμνου.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-16

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-5, 2-3, 1-5

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Τάσος Πιρπιρής): Αρχοντάκη, Τσελέντη, Ελληνιάδη, Λούδη, Μαμόγλου 3, Κόλλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου 1, Κολτσίδα, Παπαναστασίου Δ., Ντάσιου, Καρύτσα, Κοντονή 1, Γιαννοπούλου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 2, Φουντωτού, Ελευθεριάδου 3, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ. 3, Έμολο 2, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου

ΕΘΝΙΚΟΣ Π - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 8-13

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 1-4, 1-4, 4-1

ΕΘΝΙΚΟΣ Π (Κώστας Βαμβακάρης): Σταυρούλα Δουρέκα, Καλαργυρού, Αδαμαντία Δουρέκα, Βάσιλα 1, Μπίσμπα, Ν. Κούβδου 1, Λογοθέτη 2, Νιαρχάκου 2, Φραγκιουδάκη 1, Κοντογιάννη 1, Τζούρκα, Κατσίμπρη, Χατζηκυριακάκη

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου): Ε. Κούβδου, Νιούχαους 1, Χυδηριώτη 2, Τσελέπη, Πρωτοπαπά 1, Ξενάκη 2, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας 3, Διαμαντοπούλου 2, Λούδη 1, Αντωνιάδη 1, Κρασάκη, Π. Νίνου, Ε. Νίνου

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ-ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 14-5

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 1-0, 1-2, 8-1

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Πετάση, Μπαλάτσα Μ. 1, Λυκοθανάση 2, Μανέτα Σ. 1, Μπαλάτσα Ν. 1, Πασσά, Μοίραλη 1, Μπιτσάκου 4, Σινέμογλου, Σολανάκη 3, Ρακιντζή 1, Τσιμάρα

Τρίτων Αμαρουσίου (Άγγελος Γαρελίδης): Λάζαρη, Σαμαρά, Ανδρή, Κούζουνα 2, Καλογερά, Μαλλιαρού, Αργυρού 1, Σελετοπούλου 2, Παπαδάκη

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 9-5

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-0, 3-3, 2-0

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Σαφέτη 1, Καριπίδου Σ. 1, Συριάνογλου, Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Κυριακάκη Κ., Στρατηδάκη, Πέττα 1, Φαρμάκη Ε. 4, Πατσαχάκη, Καριπίδου Η. 2

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Τετζαλίδου 1, Παπατριανταφύλλου 2, Μαστροκαλού 1, Μαυρέλου, Μπόβαλη, Τορνάρου, Δούλη 1, Εξαρχάκου, Οικονομίδη

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Εθνικός - ΝΟ Βουλιαγμένης 8-13

ΑΝΟ Γλυφάδας - Ολυμπιακός 5-16

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 15

2. ΝΟ Βουλιαγμένης 12

3. Εθνικός 3

4. ΑΝΟ Γλυφάδας 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/11)

Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης

ΑΝΟ Γλυφάδας - Εθνικός

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΝΟ Ρεθύμνου - Νηρέας Χαλανδρίου 9-5

ΝΕ Πατρών - Τρίτων Αμαρουσίου 14-5

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΝΕ Πατρών 15

2. ΝΟ Ρεθύμνου 12

3. Νηρέας Χαλανδρίου 3

4. Τρίτων Αμαρουσίου 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/11)

Νηρέας Χαλανδρίου – Τρίτων Αμαρουσίου

ΝΟ Ρεθύμνου – ΝΕ Πατρών

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ