ΠΟΛΟ

Συνέτριψε την Τουρκία με 28-4 η Εθνική Νέων Γυναικών

Συνέτριψε την Τουρκία με 28-4 η Εθνική Νέων Γυναικών

Η Εθνική ομάδα Νέων Γυναικών στο πόλο συνέτριψε με 28-4 την Τουρκία στην πρεμιέρα της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο διεξάγεται στη Μαδέιρα

Σοβαρή και με συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση η Εθνική ομάδα Νέων Γυναικών πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας. Οι αθλήτριες του Στέφανου Λέανδρου συνέτριψαν με 28-4 την Τουρκία και απέδειξαν την τεράστια διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Με όπλο την άμυνα η οποία δεν δέχτηκε γκολ για σχεδόν 20 λεπτά (!!) η Ελλάδα δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στις Τουρκάλες.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι σχεδόν όλες οι αθλήτριες της Εθνικής βρήκαν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ πρώτες σκόρερ ήταν οι Γρηγοροπούλου και Μυριοκεφαλιτάκη οι οποίες πέτυχαν από πέντε τέρματα.

Επόμενος αγώνας για την Ελλάδα είναι την Δευτέρα (10/9) με την Ρωσία και σε περίπτωση νίκη τα κορίτσια του Λέανδρου θα εξασφαλίσουν σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στον όμιλο τους.

Ελλάδα - Τουρκία

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 7-0, 7-1, 8-2

Ελλάδα: Κοτσώνη, Πρωτοπαπά 4, Ελληνιάδη 3, Δούλη 2, Γρηγοροπούλου 5, Κοντονή 3, Νίνου 2, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Κανετίδου, Λούδη 1, Παπαναστασίου 1, Αντωνιάδη 2, Αρχοντάκη

Τουρκία: Μπουράλι 2, Τσεντίζ 1, Οζγκουμούς 1

Η σειρά των αγώνων της Εθνικής μας ομάδας στον Όμιλο:

9 Σεπτεμβρίου: ΕΛΛΑΔΑ – Τουρκία 28-4

10 Σεπτεμβρίου: 18.30 ΕΛΛΑΔΑ – Ρωσία

11 Σεπτεμβρίου: 14.00 ΕΛΛΑΔΑ – Ρουμανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ