ΠΟΛΟ

Στους τελικούς της Α1 ο Ολυμπιακός, 14-3 τον Υδραϊκό

ΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / PLAY OFF (ΦΩΤΟΓΤΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / PLAY OFF (ΦΩΤΟΓΤΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός, με όπλο του την εξαιρετική του άμυνα που δεν δέχτηκε γκολ για 20 λεπτά, επιβλήθηκε με 14-3 επί του Υδραϊκού και προκρίθηκε στους τελικούς της Α1.

Για μία ακόμα χρονιά ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στους τελικούς της Α1 πόλο των ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 14-3 επί του Υδραϊκού και έκαναν το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών παίρνοντας εύκολα την πρόκριση.

Οι παίκτες του Βλάχου προηγήθηκαν με 2-0, όμως ο Χατζηκυριακάκης μείωσε τη διαφορά στο γκολ λίγο πριν το τέλος του πρώτου οκταλέπτου.

Από εκεί και πέρα όμως ο Ολυμπιακός έτρεξε επί μέρους 9-0 μέχρι τα μισά του τέταρτου οκταλέπτου "καθαρίζοντας" το παιχνίδι. Η άμυνα των παικτών του Βλάχου κράτησε στο "μηδέν" τον Υδραϊκό για σχεδόν 20 λεπτά κάτι που ήταν το πλέον αξιοσημείωτο του ματς.

Πρώτοι σκόρερ για τους ερυθρόλευκους ήταν οι Φουντούλης και Γούνας που πέτυχαν από πέντε τέρματα.

Υδραϊκός - Ολυμπιακός 3-14

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-3, 0-4, 2-5

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος 1, Χατζηκυριακάκης 1, Μπλάνης 1, Αργυρόπουλος 1, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Σολεϊμανιπάκ, Γραμματικός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς 1, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 5, Νικολαϊδης, Μουρίκης, Γούνας 5, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος, Πρέκας 1, Γαβαλάς 1, Χαλυβόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ