ΠΟΛΟ

Στους τελικούς η Βουλιαγμένη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από ένα δραματικό σε εξέλιξη ματς η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε με 13-11 επί του Εθνικού στα πέναλτι (9-9 κ.δ.) και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Α1 πόλο γυναικών.

Την πρόκρισή του στους φετινούς τελικούς του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών εξασφάλισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, επικρατώντας σε ένα σπουδαίο παιχνίδι με 13-11 του Εθνικού στον Πειραιά, και ενώ η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε με 9-9.

Η ομάδα από το Λαιμό ήθελε μια νίκη για να κάνει το 2-0 στη σειρά και να πάει στην τελική φάση με τον Ολυμπιακό, όμως βρήκε απέναντί της έναν πολύ μαχητικό Εθνικό. Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν πολύ δυνατό από πλευράς ρυθμού και βρήκε τις γηπεδούχους να προηγούνται με 4-3. Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ΝΟΒ έκανε την ανατροπή και το 5-4, όμως η Κοντογιάννη ισοφάρισε.

Η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη πήρε εκ νέου το προβάδισμα, Ξενάκη και Νιχάους έβαλαν ξανα μπροστά τις φιλοξενούμενες αλλά η Νιαρχάκου ισοφάρισε και έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι, 19'' πριν τη λήξη.

Στη διαδικασία των πέναλτι, η Ξενάκη αστόχησε για τον ΝΟ Βουλιαγμένης, αλλά δύο χαμένα πέναλτι από τις Λογοθέτη και Νιαρχάκου από πλευράς Εθνικού έδωσαν τη νίκη στην ομάδα της Αλεξίας Καμμένου. Ο Εθνικός θα αναμετρηθεί τώρα με τον ΝΟ Ρεθύμνου για τις θέσεις 3-4.

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9-9 (11-13 στα πέναλτι)

Οκτάλεπτα:4-3, 1-2, 2-1,

Εθνικός (Κώστας Βαμβακάρης):Δουρέκα, Καλαργυρού 1, Βάσιλα, Μουταφιάν, Μπίσμπα 1, Κούβδου, Λογοθέτη, Νιαρχάκου 2, Φραγκιουδάκη 1, Αποστολίδου, Κοντογιάννη 3, Τζούρκα, Κατσίμπρη 1, Χατζηκυριακάκη

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου):Κούβδου, Νιχάους 3, Κοκκινάκη, Τζελέπη, Κώτσια, Ξενάκη 4, Μαυρωτά 1, Πάτρα, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου, Λούδη, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ