ΠΟΛΟ

Στον τελικό του Europa Cup η Ελλάδα, 8-6 την Ολλανδία

Στον τελικό του Europa Cup η Ελλάδα, 8-6 την Ολλανδία

Η Εθνική Ελλάδας προκρίθηκε στον τελικό του Europa Cup γυναικών στο πόλο, επικρατώντας με 8-6 της Ολλανδίας.

To "εισιτήριο" για τον μεγάλο τελικό του Europa Cup γυναικών κατάφερε να εξασφαλίσει η Εθνική Ελλάδας, επικρατώντας της Ολλανδίας με 8-6 στην Ποντεβέρντα της Ισπανίας.

Το συγκρότημα του Γιώργου Μορφέση, ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-2 στην πρώτη περίοδο, εντούτοις χάρη στην εξαιρετική του άμυνα γύρισε το παιχνίδι σε 5-3 στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Η πολύ καλή αμυντική λειτουργία της Εθνικής μας συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο, όπου πέτυχε ακόμη δύο γκολ δίχως να δεχθεί ούτε ένα και φτάνοντας τη διαφορά στα τέσσερα γκολ (7-3).

Οι Ολλανδέζες προσπάθησαν να αντιδράσουν στην τελευταία περίοδο, μείωσαν μέχρι το 8-6 αλλά δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν τίποτα περισσότερο από το παιχνίδι. Έτσι, η Εθνική μας ομάδα θα αγωνιστεί αύριο (24/3) στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, κόντρα στο νικητή της αναμέτρησης της Ισπανίας με τη Ρωσία, στις 15:00 ώρα Ελλάδας

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 6-8

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-3, 0-2, 3-1

Ολλανδία (Άρνο Χάβενγκα): Κόντερς, Φούρβελτ 1, Χένε Ντ. 1, Φαν Ντερ Σλουτ 1, Φαν Τούρν, Γουλβς, Νιχάους, Σέβενιχ, Φαν Ντερ Κράατς 1, Κλάασεν 1, Σλέικινγκ, Βίλεμς

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά, Διαμαντοπούλου Β. 1, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ 1., Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πάτρα, Χυδηριώτη, Καλαργυρού, Πλευρίτου Ε. 2, Ξενάκη 1, Διαμαντοπούλου Χ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ