ΠΟΛΟ

Στον Ολυμπιακό το πρώτο ντέρμπι, 10-7 τη Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την νίκη στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 10-7, στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Στη ΝΕΠ το ντέρμπι του Β Ομίλου.

Στον Ολυμπιακό κατέληξε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με τη Βουλιαγμένη. Στην επιστροφή ως αντίπαλος στο Λαιμό η Τσουκαλά κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα αφού οι ερυθρόλευκες επιβλήθηκαν με 10-7.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη κατάφερε να πάρει προβάδισμα από την αρχή του αγώνα και έχοντας διαρκώς "κεφάλι" στο σκορ, πήρε την πολυπόθητη νίκη και την πρώτη θέση του Ά ομίλου με το απόλυτο των νικών. Ο Ολυμπιακός είχε 5/9 στον παίκτη παραπάνω ενώ ο ΝΟ Βουλιαγμένης 3/7. Τρία τέρματα για τις "ερυθρόλευκες" πέτυχε η Ελευθερία Πλευρίτου ενώ τέσσερα για τον ΝΟ Βουλιαγμένης η Ιωάννα Χυδηριώτη.

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών εξασφάλισε πριν από λίγο ο Εθνικός, που επιβλήθηκε του ΑΝΟ Γλυφάδας με 10-7 στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ" και τον άφησε πίσω στην διεκδίκηση της 3ης θέσης του Α' Ομίλου.

Η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη "κλείδωσε" το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας τη διαφορά στα τρία τέρματα (5-2). Ανάλογος ήταν ο ρυθμός και στο τρίτο οκτάλεπτο, με τον ΑΝΟΓ να καταφέρνει απλώς να μειώσει το σκορ στο τελικό 10-7 στο φινάλε. Από δύο τέρματα πέτυχαν οι Καλαργυρού και Βάσιλα για τον Εθνικό, και Μαμόγλου με Δήμητρα Παπαναστασίου για την ομάδα της Γλυφάδας.

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ Β' ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΗ ΝΕΠ

Το απόλυτο των νικών πέτυχε η ΝΕ Πατρών στον πρώτο γύρο της ά φάσης του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, επικρατώντας και του ΝΟ Ρεθύμνου με 8-6 στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανός" της Πάτρας.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με ένα εξαιρετικό πρώτο οκτάλεπτο (4-1). Το Ρέθυμνο προσπάθησε να αντεπιτεθεί κυρίως στα δύο τελευταία οκτάλεπτα όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Από δύο γκολ για την ΝΕ Πατρών πέτυχαν οι Μαρία Μανέτα και η Κουτέλη, όπως και η Ηρώ Καρυπίδου από το Ρέθυμνο.

Πρώτη νίκη στη φετινή Α1 Γυναικών και για τον Νηρέα Χαλανδρίου, ο οποίος επικράτησε με 9-5 του Τρίτωνα Αμαρουσίου στο Μαρούσι. Η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη, με την Δούλη να πετυχαίνει τέσσερα τέρματα, έφτασε στην επικράτηση και βρίσκεται πλέον στην 3η θέση του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα κακό πρώτο οκτάλεπτο, όπου δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με αποτέλεσμα ο Νηρέας να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα. Από πλευράς Τρίτωνα, τέσσερα από τα πέντε γκολ πέτυχε η Σελετοπούλου.

Α' ΟΜΙΛΟΣ

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-10

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 3-2, 2-2, 0-2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους, Χυδηριώτη 4, Τζελέπη, Πρωτοπαπά, Ξενάκη 1, Μαυρωτά 1, Πάτρα 1, Κούλχαας, Διαμαντοπούλου Β., Λούδη, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ειρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 3, Φουντωτού, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Έμολο, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά 1, Μυριωκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου 1

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 10-7

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 3-2, 2-3

ΕΘΝΙΚΟΣ (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα Σ., Καλαργυρού 2, Δουρέκα Α. 1, Βάσιλα 2, Νιαρχάκου 1, Κούβδου 1, Λογοθέτη 1, Αποστολίδου, Φραγκουδάκη, Γκούζουλα, Κοντογιάννη 1, Τζούρκα, Κατσίμπρη 1, Χατζηκυριακάκη

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Τάσος Πιρπιρής): Αρχοντάκη, Τσελέντη, Ελληνιάδη 1, Λούδη 1, Μαμόγλου 2, Κόλλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου, Κολτσίδα 1, Παπαναστασίου Δ. 2, Ντάσιου, Καρύτσα, Κοντονή, Γιαννοπούλου

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 7-10

Εθνικός - Γλυφάδα 10-7

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ολυμπιακός 9

Βουλιαγμένη 6

Εθνικός 3

Γλυφάδα 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11/11)

Εθνικός - Ολυμπιακός

ΑΝΟ Γλυφάδας - ΝΟ Βουλιαγμένης

Β ΟΜΙΛΟΣ

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ- ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 8-6

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-1, 3-2, 0-2

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Πετάση, Μπαλάτσα, Μανέτα Μ. 2, Μανέτα Σ. 1, Λυκοθανάση 1, Παπαδοπούλου, Μοίραλη, Μπιτσάκου, Κουτέλη 2, Σολανάκη, Ζαφειράκη, Ρακιντζή 1, Τσιμάρα Ευφρ.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη, Σαφέτη, Καρυπίδου Μ. 1, Φαρμάκη Μ. 1, Γαβαλά, Γαγάνη, Στρατιδάκη 1, Πέττα 1, Φαρμάκη Ε., Πατσαχάκη, Ευθυμίου, Καρυπίδου Η. 2

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 5-9

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-3, 3-2, 1-1

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Άγγελος Γαρελίδης): Λάζαρη, Σαμαρά, Ανδρή, Κούζουνα, Παντελίδου, Αποστόλου, Παλαιοδήμου, Καλογερά, Μαλλιαρού, Σελετοπούλου 4, Παπαδάκη 1, Κώτσου, Λίβα, Τσάκα

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Αδάμη, Κασσάρη, Παπατριανταφύλλου 2, Τριχά 3, Μαστροκάλου, Μαυρέλλου, Μπόβαλη, Τορνάρου, Δούλη 4, Εξαρχάκου, Στρατάκου, Οικονομίδη, Αγγελίδη, Κονταλέξη

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τρίτων Αμαρουσίου - Νηρέας Χαλανδρίου 5-9

ΝΕ Πατρών - ΝΟ Ρεθύμνου 8-6

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΝΕ Πατρών 9

ΝΟ Ρεθύμνου 6

Νηρέας Χαλανδρίου 3

Τρίτων Αμαρουσίου 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11/11)

ΝΕ Πατρών - Νηρέας Χαλανδρίου

ΝΟ Ρεθύμνου - Τρίτων Αμαρουσίου

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ