ΠΟΛΟ

Stoiximan.gr Final Four: Ώρα στέψης στο Παλαιό Φάληρο

Stoiximan.gr Final Four: Ώρα στέψης στο Παλαιό Φάληρο
EUROKINISSI

Ολυμπιακός και Νηρέας Χαλανδρίου αναμετρώνται το βράδυ του Σαββάτου (21:30) στον τελικό του Stoiximan.gr Final Four, με τις ερυθρόλευκες του Χάρη Παυλίδη να φαντάζουν ως το ισχυρό φαβορί για να κατακτήσουν το νταμπλ.

Ώρα για τίτλο. Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την Παρασκευή τον τίτλο του φαβορί στη μονομαχία του με τη Βουλιαγμένη ( 9-5 το τελικό σκορ), στον πρώτο ημιτελικό του Stoiximan.gr Final Four που διεξάγεται στο Κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου και το βράδυ του Σαββάτου (21:30) καλείται να κάνει το δεύτερο και τελευταίο βήμα για την κατάκτηση του νταμπλ.

Αντίπαλός του στον τελικό ο Νηρέας Χαλανδρίου που πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία του το εισιτήριο για τον Τελικό του 3ου Stoiximan Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών επικρατώντας της ΝΕ Πατρών με 15-12, με τις παίκτριες της Ευτυχίας Καραγιάννη να έχουν το ρόλο του αουτσάιντερ απέναντι στις πρωταθλήτριες Ελλάδας.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δικαιώσει τα προγνωστικά που του δίνουν προβάδισμα για τη νίκη θα στεφθεί για δεύτερη φορά στην ιστορία του Κυπελλούχος Ελλάδας, αφήνοντας πίσω του την ομάδα της Βουλιαγμένης με μία κατάκτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ