ΠΟΛΟ

Stoiximan.gr Final Four: Στον τελικό ο Νηρέας, 15-12 τη ΝΕ Πατρών

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νηρέας Χαλανδρίου πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Stoiximan.gr Final Four, μετά τη νίκη επί της ΝΕ Πατρών (15-12) στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Ο Νηρέας Χαλανδρίου θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του Stoiximan.gr Final Four στο πόλο γυναικών, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη επιβλήθηκαν της ΝΕ Πατρών (15-12) στον ημιτελικό και το βράδυ του Σαββάτου 18 Ιουλίου (στις 21:30) θα διεκδικήσουν το τρόπαιο απέναντι στις ερυθρόλευκες.

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ο Νηρέας Χαλανδρίου ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και προηγήθηκαν με 4-2, η ΝΕ Πατρών αντέδρασε, ισοφαρίζοντας σε 4-4, όμως η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 6-4 στο ημίχρονο. Τα κορίτσια του Δημήτρη Μπιτσάκου αντιστάθηκαν στην επανάληψη και μείωσαν σε 11-10, 3:12 πριν τη λήξη του αγώνα, ενώ είχε μειώσει νωρίτερα σε 10-8, όμως ο Νηρέας κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη με 15-12. Πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Τριχά και η Τορνάρου με 4 γκολ.

Στα στατιστικά στοιχεία του αγώνα, ο Νηρέας Χαλανδρίου πέτυχε 3 γκολ στην κόντρα, 4/5 με πέναλτι, 4 από την περιφέρεια, 2/4 στον παραπάνω και 2 από τον φουνταριστό. Η ΝΕ Πατρών πέτυχε 2/2 πέναλτι, 6 από την περιφέρεια, 2/8 στον παραπάνω και 2 από το φουνταριστό.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 15-12

Διαιτητές: Μπουδραμής, Πολυχρονόπουλος.

Τα οκτάλεπτα: 4-2 , 2-2 , 4-2 , 5-6.

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Κοβάσεβιτς Ε., Μαυρωτά Ιφ. 3, Μαντουδιώτη, Τριχά 4, Πάτερου, Τορνάρου 4, Μπόβαλη, Αγγελίδη, Παπαναστασίου Δ. 1, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 3, Κοβάσεβιτς Σ., Κοτσάφτη, Ρουσάκη.

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ντάσιου 1, Λούδη Ε. 1, Σινέμογλου, Γεωργίου, Μπαλάτσα Ν. 2, Μιχαηλίδου Κ. 1, Μοίραλη 1, Μπιτσάκου 3, Μανιάτη, Λυκοθανάση 3, Μιχαηλίδου Δ., Κιούρκα, Κουρέτα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ